|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η 'πατάτα' με τον συνδιασμό mbuna/haps είναι η μικρώτερη από αυτές που φαίνεται να έχουν γίνει!
Με τυχαία σειρά γράφω τι με χαλάει εμένα (που φυσικά μπορείς να τα γράψεις όλα και να συνεχίσεις τον χόμπυ σου όπως σου γουστάρει... ) 1) Το ότι αγόρασες οτιδήποτε που έγραφε MIX χωρίς να ξέρει ούτε ο θεός ο ίδιος τι είναι! 2) Τα Saulosi σου κάλλιστα μπορεί να είναι πορτοκαλί, τα Saulosi Coral Red όπως αποκαλούνται, αλλά μπορεί και να είναι απλά τα Θυληκά (χωρίς αρσενικά, τα οποία είναι ριγέ μπλε/θαλλασί) του απλού Pseudotropheus Saulosi. 3) Φαίνεται ότι πολύ μεγάλα ξύλα στο ενυδρείο, τα οποία θέλουνε ΠΕΤΑΜΑ γιατί μαλακώνουν το νερό και με τις αφρικάνες θέλεις σκληρότητες πάνω απο 10dKH! 4) Το χαλίκι επίσης πρέπει να κάνει παρέα στα ξύλα και να φύγει. 5) Χρειάζεσαι πολλές μα πάρα πολλές ακόμα πέτρες, ειδικά αν μείνεις με mbuna & haps! Δεν θέλω να σου κόψω την φόρα, αλλά... αυτα είναι τα βασικά -κατ'εμέ πάντα- και μετά βλέπουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
1400 λίτρα
![]() Αυτο νομίζω λέγεται πισίνα. Πάντως μπορείς να κάνεις θαύματα. Ας πούμε 40-50 tropheus δύο ειδών. |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε και την ανουμπια απο το χαλικι και δεσε την καπου.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 4) το χαλικι ειναι ψιλο στο μεγαλυτερο μερος του ενυδρειου. να βγει δεν υπαρχει περιπτωση γιατι θα πρεπει να γινουν ΟΛΑ ανω κατω παλι. να μπει αμμος απο πανω μεχρι να καλυφθει τελειως το χαλικι γινεται. 5) το ερχομενο σαββατοκυριακο θα μαζεψω πολλες απο την παραλια της Κινετας. Δε μου κοβετε η φορα μην ανυσηχεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶κυρο με το ξύλο με ξεγέλασε η φωτο.
Αν βάλεις άμμο, θα περάσει μέσα στο χαλίκι, μέχρι να κατακάτσει όσο πιο χαμηλά μπορεί και το χαλίκι πάντα θα βγαίνει στην επιφάνεια οπότε άκυρο και εδώ... Μαρέσεις που δεν σου κόβεται η φόρα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με μια μεγαλη αποχη μπορεις ν αφαιρεσεις προσεχτικα το μεγαλυτερο μερος του χαλικιου...Κρατησε τα mbuna και διαθεσε καποιο απο τα αλλα ενυδρεια σου για τα haps.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ένα φαράσι αφαίρεσε το χαλίκι ηαπόχη μπορεί να σου σκίσει.Καθαρό όμως φαράσι πλαστικό μην κάνεις γραντζουνιές .Εγώ θα σου λεγα να κρατήσεις τα haps και όχι τα mbuna τα λίτρα σου είναι πολλά.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μιλαμε για καμια εκατοστη κιλα χαλικι.. δε μιλαμε για 10-20-30 κιλα :/
που θα πανε τα ψαρια? μονο το στρες που θα τους προκαλεσει ολη αυτη η κατασταση.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θέλεις βάλε και ένα κυκλοφορητή στον κουβά και είσαι οκ. Κάνεις την δουλειά σου και τα ξαναβάζεις μετά Γιώργος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχάρα διάχυσης για λάμπες φθορισμού | frits | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-02-07 13:12 |
προβλημα διαχυσης co2 | prodigy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-11-06 13:42 |
Νέο μέλος ερωτησεις για co2 και διαχυσης | georgesa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-11-05 16:31 |
Προβλημα διαχυσης Co2 | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 25-02-05 16:40 |
φιλτρο βιθου! | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-05 23:56 |