|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο οι συγγραφεις τους μπορουν να τα ξαναβαλλουν.. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ sir ευχαριστω
μια αλλη ερωτηση τι ειναι το ροντε; |
|
|||
|
|||
![]()
το ροντέ προοκύπτει απο το round, διλαδή κομμένο στρογγυλά, σε τομή δηλαδή, αλλα μάλλον για φαλτσοκόψιμο θα το έλεγα, φάλτσο πάλι σημαίνει λάθος. Φαντάσου ένα Π που οι δύο γωνίες του έχουν λειανθεί..
περίπου |
|
|||
|
|||
![]()
οκ Βαγγελη ευχαριστω
υποθετω οτι η ολη κουβεντα γινεται για το αν θα ειναι ροντε οι πλευρες του γυαλιου που θα κοληθουν με σιλικονη σωστα; οι πλευρες που θα φενονται και ειδικα οι επανω ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ροντε για να μην κοβουν ετσι δεν ειναι; |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω πως η όλη ιδέα από εκεί ξακινάει.. να γίνει λιγότρο επικίνδυνο στην αφή... ναι σαφώς και έιναι προτιμότερο σαν τελικό αποτέλεσμα η εξωτερική ακμή να είναι "σπασμένη"... ρονταρισμένη
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα θελουμε να μην κοβει το γυαλι το τριβουμε με ενα γυαλοχαρτο και δεν κοβει δεν εχει καμια σχεση με αυτο το ροντε<με το να μην κοπουμε>
|
|||
|
|||
![]()
έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο, που εγώ, για το δικό μου ριφάκι που θα ετοιμάσω, το προτιμώ ρονδέ... η καλύτερα beveled
|
|
|||
|
|||
![]()
εσυ στο δικο σου ενυδρειο τι θα εκανες ροντε η γυαλοχαρτο; αναφερομαι στις πλευρες του γυαλιου που δεν κολανε πουθενα πχστις επανω μεριες η στην μερια της κοντρας που δεν κολιεται στο τζαμι
παντως ξαναδιαβαζοντας απο την αρχη το παρων θεμα αν με ρωτησει καποιος τι ειναι το πιο σωστο δεν ξερω να απαντησω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|