|
|
|||
|
|||
![]()
το ροντέ προοκύπτει απο το round, διλαδή κομμένο στρογγυλά, σε τομή δηλαδή, αλλα μάλλον για φαλτσοκόψιμο θα το έλεγα, φάλτσο πάλι σημαίνει λάθος. Φαντάσου ένα Π που οι δύο γωνίες του έχουν λειανθεί..
περίπου |
|
|||
|
|||
![]()
οκ Βαγγελη ευχαριστω
υποθετω οτι η ολη κουβεντα γινεται για το αν θα ειναι ροντε οι πλευρες του γυαλιου που θα κοληθουν με σιλικονη σωστα; οι πλευρες που θα φενονται και ειδικα οι επανω ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ροντε για να μην κοβουν ετσι δεν ειναι; |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω πως η όλη ιδέα από εκεί ξακινάει.. να γίνει λιγότρο επικίνδυνο στην αφή... ναι σαφώς και έιναι προτιμότερο σαν τελικό αποτέλεσμα η εξωτερική ακμή να είναι "σπασμένη"... ρονταρισμένη
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα θελουμε να μην κοβει το γυαλι το τριβουμε με ενα γυαλοχαρτο και δεν κοβει δεν εχει καμια σχεση με αυτο το ροντε<με το να μην κοπουμε>
|
|||
|
|||
![]()
έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο, που εγώ, για το δικό μου ριφάκι που θα ετοιμάσω, το προτιμώ ρονδέ... η καλύτερα beveled
|
|
|||
|
|||
![]()
εσυ στο δικο σου ενυδρειο τι θα εκανες ροντε η γυαλοχαρτο; αναφερομαι στις πλευρες του γυαλιου που δεν κολανε πουθενα πχστις επανω μεριες η στην μερια της κοντρας που δεν κολιεται στο τζαμι
παντως ξαναδιαβαζοντας απο την αρχη το παρων θεμα αν με ρωτησει καποιος τι ειναι το πιο σωστο δεν ξερω να απαντησω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω πως έχει μονο αισθητική και πρακτική αξία..
οτι φαινεται, κάν'το ρονδε για ασφάλεια και για ομορφιά.. για οικονομία όμως, κάντο και με γυαλόχαρτο... αν το αφήσεις ακατέργαστο, πρόσεχ τα δάχτυλά σου.. αυτή είναι η άποψη μου.. ------------------------- ...όμως με τί έχει? κατ' εσέ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βαγγέλης (Dearangelo) : 24-10-07 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
ας προσπαθησουμε να μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα χωρις να ξερουμε και ιδιαιτερα σε ενα παλιο τοπικ που γραφουν τοσο εμπειρα ατομα κριμα ειναι να το κανιβαλισουμε...
|
|