|
|
||||
|
||||
![]()
αμα θελουμε να μην κοβει το γυαλι το τριβουμε με ενα γυαλοχαρτο και δεν κοβει δεν εχει καμια σχεση με αυτο το ροντε<με το να μην κοπουμε>
|
|||
|
|||
![]()
έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο, που εγώ, για το δικό μου ριφάκι που θα ετοιμάσω, το προτιμώ ρονδέ... η καλύτερα beveled
|
|
|||
|
|||
![]()
εσυ στο δικο σου ενυδρειο τι θα εκανες ροντε η γυαλοχαρτο; αναφερομαι στις πλευρες του γυαλιου που δεν κολανε πουθενα πχστις επανω μεριες η στην μερια της κοντρας που δεν κολιεται στο τζαμι
παντως ξαναδιαβαζοντας απο την αρχη το παρων θεμα αν με ρωτησει καποιος τι ειναι το πιο σωστο δεν ξερω να απαντησω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω πως έχει μονο αισθητική και πρακτική αξία..
οτι φαινεται, κάν'το ρονδε για ασφάλεια και για ομορφιά.. για οικονομία όμως, κάντο και με γυαλόχαρτο... αν το αφήσεις ακατέργαστο, πρόσεχ τα δάχτυλά σου.. αυτή είναι η άποψη μου.. ------------------------- ...όμως με τί έχει? κατ' εσέ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βαγγέλης (Dearangelo) : 24-10-07 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
ας προσπαθησουμε να μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα χωρις να ξερουμε και ιδιαιτερα σε ενα παλιο τοπικ που γραφουν τοσο εμπειρα ατομα κριμα ειναι να το κανιβαλισουμε...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ κανίβαλος ιδεών άλλων, και ιδιαίτερα "παλιών άλλων" όπως το έθεσες, δεν υπήρξα ποτέ, Ομως, προβληματισμένος και σκεπτικός για αυτά που με περιβάλλουν ήμουν πολύ συχνά. Παρεπιπτώντος, ΔΕΝ έχω καμία εμπειρεία σε κατασκευ'η ενυδρείων, Ανάλυση των αναγραφομένων και μία κριτική επεξεργασία της προαναφερθείσας γνώσης επιχείρησα ΜΟΝΟΝ.. και όλα αυτά γιατί σκέφτομαι να τολμήσω και γω να κατασκευάσω αλλα μάλλον ήμουν σε λάθος topic. εδώ βαράνε όσους διαφωνούν! Καλή μέρα σε όλους! φίλιους και μή |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ να μείνουμε εντός θέματος, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Είναι κρίμα να αρχίσουμε να σβήνουμε και να κλειδώνουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
λυπάμαι, δεν θα ξανασυμβή!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|