|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με αγχωσες τωρα....
θα ξανακανω μια μετρηση τωρα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλά μην τρελαίνεσαι .. μάλλον κάνεις κάτι λάθος .. ή είναι χαλασμένο το τεστ ...
αλλά έλεγξέ το καλού κακού ... |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειναι δυνατον τετοια απόκλιση!??
![]() το νερό της βρυσης μου εχει γυρω στα 10 NO3... ουφ... τωρα θα ελεγξω του ενυδρειου.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πάρε καινούργιο τεστ και δες τι παίζει ... |
|
||||
|
||||
![]()
NO3 γυρω στο ~35... μαλλον πολλα ειναι...αφου τα φωσφορικά ειναι κοντα στο μηδεν..
Για αυτό εξηγείται και η τριχοεοδης αλγη στα φυλλα των φυτων? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παιδια μενω Πευκα.Το νερο της βρυσης εχει ΝΟ3 50-60 πιστοποιημενο απο το Δημο.Σε ερωτηση στο Πανεπιστημειο για το αν ειναι ποσιμο μας ειπαν οτι ειναι ακαταλληλο μονο για μωρα.Στο ενυδρειο 350lt εχω 60-70 NO3 μετρημενα με υγρα τεστ της ΑΡΙ χωρις ιχνος αλγης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantzikis : 15-07-07 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για μωρα δεν ξερω, αλλα για ψαρια, τιμες πανω απο 50 μακροπροθεσμα ειναι προβληματικες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εγώ μένω Ανω Τούμπα και το νερο της βρύσης έχει όσα νιτρικά έχει και το απιονισμένο, δηλαδή μηδέν (σχεδόν). Πως γίνεται να έχει τόσο μεγάλη διαφορά από βρύση σε βρύση? μεσα στην ίδια πόλη.... περιεργο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστηματα θεσσαλονικης ανατολικα. | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-07 15:12 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |