|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εγώ μένω Ανω Τούμπα και το νερο της βρύσης έχει όσα νιτρικά έχει και το απιονισμένο, δηλαδή μηδέν (σχεδόν). Πως γίνεται να έχει τόσο μεγάλη διαφορά από βρύση σε βρύση? μεσα στην ίδια πόλη.... περιεργο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατι δεν μου καθεται... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι μετρήσεις μου δείχνουν ότι σίγουρα είναι κατω από 10ppm. Τώρα έχω stick αλλα και παλιότερα που είχα διαλύματα νομίζω οτι πανω κάτω το ίδιο έδειχνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
με στικ,δε νομιζω οτι εχεις και μεγαλη τυχη...
εδω υπαρχουν και επωνυμα υγρα τεστ που εχουν αστοχια υλικου,.....οποτε....
|
||||
|
||||
![]()
οι αποψεις διίστανται!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι απόψεις διυσταντε γιατί μιλάμε για μετρήσεις. Οι μετρήσεις είναι υποκοιμενικές. Αν δώσεις σε 2 άτομα να μετρήσουν το μηκος ενώς ενυδρείου θα σου πουν διαφορετικό αποτελεσμα. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις μετρήσεις του νερού, αυτες εξαρτώντε από πάρα πολλούς παράγοντες: μάρκα του τεστ, θερμοκρασία νερού, παλαιότητα του τεστ, υποκειμενικότητα του παρατηρητή...........κτλ. Το παράξενο θα ήτανε αν δεν διαφωνούσαμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο ατυχές το παράδειγμα? Πως θα μετρήσουν διαφορετικά ένα ενυδρείο 2 διαφορετικά άτομα? Τα cm είναι cm !!! Όσον αφορά τα τεστ εκεί ναι μπορεί να υπάρχει αστοχία υλικού (χαλασμένο τεστ) αλλά και πάλι να μην ακολουθήθηκαν πιστά οι οδηγίες του κατασκευαστή για την λήψη μετρήσεων!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστηματα θεσσαλονικης ανατολικα. | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-07 15:12 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |