|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώ νερό απο όσμοσις.
Θα μαζέψω νερό και θα κάνω μια αλλαγή νερού. Αν σε περίπτωση το πεχά μου αρχίσει να ανεβαίνει πολύ τι κάνω? ------------------------- Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα κάνω αλλαγές νερού και θα κάνω συνέχεια μετρήσεις...
Noni Spain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Noni : 14-06-07 στις 14:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι πεχα εχει η βρυση σου..?
χρησιμοποιεις διοξειδιο για να το ριχνεις..? πως κανεις αλλαγες νερου απο οσμωση....? σπας το νερο της αο,με νερο του δικτυου,ριχνεις ιχνοστοιχεια...? μπορω να ρωταω μεχρι αυριο........ |
|
||||
|
||||
![]()
τι πεχα εχει η βρυση σου..?
χρησιμοποιεις διοξειδιο για να το ριχνεις..? πως κανεις αλλαγες νερου απο οσμωση....? σπας το νερο της αο,με νερο του δικτυου,ριχνεις ιχνοστοιχεια...? Βάζω νερό απο όσμοσις και προσθέτω Stress zyme and Equilibrium to restore & maintain Mineral Balance & GH.
|
||||
|
||||
![]()
μη μου δινεις ομως 1 απαντηση στις 4 ερωτησεις που σου εκανα...θα ξημερωσουμε.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρησα το πεχά απο το φίλτρο οσμοσις και μου δείχνει 6,5
------------------------- ¨εχω CO2 15 bables το λεπτό. ------------------------- Δεν βάζω καθόλου νερό από δίκτυο γιατι είναι πολύ κακήσ ποιότητας εδώ στην Ισπανία
Noni Spain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Noni : 14-06-07 στις 14:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
......????ΠΟΟΣΕΣ...??????
μονο τοσες..??? ποσο μεγαλη μπουκαλα διοξειδιου εχεις,γνωριζεις την μικρομετρικη,για να αυξησεις τις φυσσαλιδες σου....?? ειλικρινα δεν ξερω απο που να ξεκινησω... ριξε μια ματια στο ποστ μιας φιλης μηπως και βοηθηθεις λιγο..... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../Empeiria1.htm ........... |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο 20 ημέρες περίπου είχα πρόβλημα με υπερβολικό CO2 και τα ψάρια μου ανέβηκαν στην επιφάνεια σαν τρελλά και έτσι το έκλεισα για λίγες μέρες , έβαλα αντλία οξυγόνου και όταν ΄ηταν όλα καλά ... το άνοιξα σιγά σιγά με 15 bables το λεπτό. και έτσι το έχω εως σήμερα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση ¶λγης και τι να κάνω | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-05-07 18:55 |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |
Μπουκομενες Obliquentens Τι να κάνω ???? | Dionysis | Malawi | 2 | 26-02-06 00:39 |
Τι να κάνω με τις λάμπες ;;; | qstavrosq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-09-05 18:02 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |