|
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρησα το πεχά απο το φίλτρο οσμοσις και μου δείχνει 6,5
------------------------- ¨εχω CO2 15 bables το λεπτό. ------------------------- Δεν βάζω καθόλου νερό από δίκτυο γιατι είναι πολύ κακήσ ποιότητας εδώ στην Ισπανία
Noni Spain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Noni : 14-06-07 στις 14:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
......????ΠΟΟΣΕΣ...??????
μονο τοσες..??? ποσο μεγαλη μπουκαλα διοξειδιου εχεις,γνωριζεις την μικρομετρικη,για να αυξησεις τις φυσσαλιδες σου....?? ειλικρινα δεν ξερω απο που να ξεκινησω... ριξε μια ματια στο ποστ μιας φιλης μηπως και βοηθηθεις λιγο..... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../Empeiria1.htm ........... |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο 20 ημέρες περίπου είχα πρόβλημα με υπερβολικό CO2 και τα ψάρια μου ανέβηκαν στην επιφάνεια σαν τρελλά και έτσι το έκλεισα για λίγες μέρες , έβαλα αντλία οξυγόνου και όταν ΄ηταν όλα καλά ... το άνοιξα σιγά σιγά με 15 bables το λεπτό. και έτσι το έχω εως σήμερα.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτον τον πινακα τον εχεις υπ΄οψιν σου?
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1123361508
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο υπαρχει η μικρομετρικη βαλβιδα που με τη βοηθεια του μετρητη φυσσαλιδων (bubble counter)μας δειχνει ποσες φυσαλιδες θελουμε.....
αφου τη ρυθμισουμε,και θεωρω οτι καπου στις 90 φυσσαλιδες /ανα λεπτο ειναι καλα,και παντα με την βοηθεια ph controller εχουμε το επιθυμητο και μονιμο αποτελεσμα πεχα στο ενυδρειο μας.... τωρα στην περιπτωση σου τι πηγε στραβα δεν ξερω..... |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να πάρω τα παιδιά απο σχολείο..
Επιστρέφω σε λίγα λεπτά για να δούμε τι θα κάνουμε..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα νεότερο???
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα τώρα πάλι τέστ και το πεχά είναι 7.
Το KH είναι τώρα και αυτό 7
|
||||
|
||||
![]()
Αν ξαναδεις τον πίνακα που σου παραθέσαν οι φίλοι ποιο πάνω σημαίνει οτι έχεις πολύ καλή σχέση ΚΗ-ΡΗ-Co2!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση ¶λγης και τι να κάνω | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-05-07 18:55 |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |
Μπουκομενες Obliquentens Τι να κάνω ???? | Dionysis | Malawi | 2 | 26-02-06 00:39 |
Τι να κάνω με τις λάμπες ;;; | qstavrosq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-09-05 18:02 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |