|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σε συμπάθησαν και θα ήθελαν να σου τα παίρνουν κάθε 4 μέρες Προσωπικά ετοιμάζω νερό με τύρφη σε 30 λιτρο μπιτόνι. Χρησιμοπιώ εξαναγκασμένη κυκλοφορία με ένα δυνατό εσωτερικό φίλτρο. Έχω την ίδια ποσότητα πάνω από μήνα και μου φέρνει τις τιμές που θέλω σε 4-5 μέρες το πολύ. Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία κάποιοι την χρησιμοιποιούν μέσα στο ενυδρείο σε χωριστό εξωτερικό φίλτρο σε χωριστά διχτάκια (3 συνήθως όπως έγραψε και ο Apostolis) σε ποσότητα που έχουν υπολογίσει πειραματικά με πολλές μετρήσεις πριν καταλήξουν σε κάποια ρουτίνα. Κανένας δεν μπορεί να υποδείξει την σωστή ποσότητα σε συγκεκριμένα λίτρα. Αρχίζεις να βάζεις και κάνεις διαδοχικές μετρήσεις μέχρι να βρεθεί η σωστή ποσότητα |
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε απ ότι κατάλαβα όλα είναι σχετικά σε ότι αφορά την τύρφη. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως για πχ μάρκα τύρφης, νερό, υλικά ενυδρείου. Βρίσκουμε πως μας κάθετε σύμφωνα με καθημερινές μετρήσεις και το τι θέλουμε.
Κατά κανόνα την αλλάζουμε πάνω στον μήνα; Θα έχει πρόβλημα εαν θα μείνει παραπάνω ή απλά δεν θα κάνει την δουλειά της; (χάνει τις ιδιότητες της) Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω μπερδευτεί γιατί λέγονται πολλά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Την αλάζουμε όταν σταματάει να δουλέυει όπως τα ... ξυραφάκια . ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶λλα επειδή είμαι περίεργος οι 4 μέρες και αλλαγή έχουν κάποια βάση; |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τυρφη | Leman | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 22-02-07 12:20 |
Τυρφη καθαρη | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-03-05 15:17 |
ΑΝΘΡΑΚΑΣ & ΤΥΡΦΗ | faxkosit | Δίσκοι | 3 | 17-03-04 23:23 |
Ρυθμιση ΡΗ | sv2fpi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-01-04 04:40 |