|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα η συγκριση πρεπει να γινει αναμεσα στα 120 και 180 λιτρα , εφοσον τα πρωτα τα εχει ηδη αποφασισει ο Λεωνιδας .
Αναμεσα λοιπον σε αυτα τα δυο , δεν βλεπω μεγαλες διαφορες ... Για κυκλοφορια/βραχο θα πρεπει να πεσει χρημα ... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομιζω οτι η κατασκευη ειναι μονοδρομος στο θαλασσινο.Θα γλυτωσεις λεφτα απο τις παντεντες που θα κανεια για να προσαρμοσεις τον εξοπλισμο.Εχω ενα Ριο 400 και ξερω τι σου λεω.Να σου πω και κατι βασικο θα το φτιαξεις ακριβως στις διαστασεις που σε βολευει.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομιζω οτι μονο στη περιπτωση που θα μπει sump θα γλυτωσει λεφτα ...ή καλυτερα να το πω , δεν γινεται αλλιως.
Δυστηχως , δεν υπαρχει μαστορας στην Ελλαδα που να σου φτιαξει ενυδρειο+βαση 180 λιτρων με 300 ευρω ...μιλαμε για κατι αισθητικα καλο , οχι απλα μια γυαλινη γουρνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν θα αρχισει τις πατεντες ελα και πες μου Βασιλη πως θα γινει και το ετοιμο.Ποιο ενυδρειο 180 λιτρα εχει 300 ευρω με την βαση?
|
||||
|
||||
![]()
Σκεψου και αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15982.;)
Για να μην παρεξηγηθω δεν το ξερω καν το παιδι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα φωτα ειναι κοινο προβλημα ειτε DIY γινει ή αγοραστει ετοιμο ... Οσο αφορα το βαθος , δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τοσο προβλημα : ποσο θα επρεπε να ειναι ενα ενυδρειο 180 λιτρων ? Αν δεν γινει κυβος , δεν υπαρχει καποια αναλογια διαστασεων που να βολευει απολυτα ...βαλτα στο computer και θα δεις ![]() ![]() Τεσπα , ο φιλος Λεωνιδας θα αποφασισει τι θελει να φτιαξει... αληθεια τι αποφασισες ,αγαπητε lsourtzo ? |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά με πολύ προσοχή σας παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό να ανταλλάσσετε απόψεις … και προβληματίζομε αρκετά σχετικά με το τι τελικά θα κάνω …
Στην πραγματικότητα η επιλογές που έχω είναι 2 ! Η θα αρχίσω να κατασκευάζω εγώ ένα DIY 120 λίτρων κρατώντας το κόστος χαμηλά και σε συντήρηση και σε επιπλέον υλικά κτλ κτλ … Ή θα πρέπει να πάρω το ΡΙΟ 180 το οποίο όμως θα με εκτοξεύσει σε κόστος … Το όλο δίλημμα θέλει σκέψη … και σύνεση … Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα είδη ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό … και η λύση του ΡΙΟ μπορεί να είναι σαφώς καλύτερη αλλά με ανεβάζει ακόμα μια 600 min … και εγώ έλπιζα να προχωρήσω στην αναβάθμιση χωρίς να ξεπεράσω τα 300 … Έτσι μάλλον η σκέψη της ιδιοκατασκευής κερδίζει έδαφος … αφού εκτός τον άλλων θα μου δώσει και την δυνατότητα να τα φτιάξω όπως ακριβώς το θέλω … Ίσος χρησιμοποιήσω και ένα sump 13 λίτρων … κτλ κτλ κτλ … Ακόμα πάντως δεν έχω πάρει τις τελικές μου αποφάσεις … |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Πρόληψη ασθενειών σε νέο 120 λίτρα | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-12-05 18:30 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |