|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oταν θα αρχισει τις πατεντες ελα και πες μου Βασιλη πως θα γινει και το ετοιμο.Ποιο ενυδρειο 180 λιτρα εχει 300 ευρω με την βαση?
|
||||
|
||||
![]()
Σκεψου και αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15982.;)
Για να μην παρεξηγηθω δεν το ξερω καν το παιδι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα φωτα ειναι κοινο προβλημα ειτε DIY γινει ή αγοραστει ετοιμο ... Οσο αφορα το βαθος , δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τοσο προβλημα : ποσο θα επρεπε να ειναι ενα ενυδρειο 180 λιτρων ? Αν δεν γινει κυβος , δεν υπαρχει καποια αναλογια διαστασεων που να βολευει απολυτα ...βαλτα στο computer και θα δεις ![]() ![]() Τεσπα , ο φιλος Λεωνιδας θα αποφασισει τι θελει να φτιαξει... αληθεια τι αποφασισες ,αγαπητε lsourtzo ? |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά με πολύ προσοχή σας παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό να ανταλλάσσετε απόψεις … και προβληματίζομε αρκετά σχετικά με το τι τελικά θα κάνω …
Στην πραγματικότητα η επιλογές που έχω είναι 2 ! Η θα αρχίσω να κατασκευάζω εγώ ένα DIY 120 λίτρων κρατώντας το κόστος χαμηλά και σε συντήρηση και σε επιπλέον υλικά κτλ κτλ … Ή θα πρέπει να πάρω το ΡΙΟ 180 το οποίο όμως θα με εκτοξεύσει σε κόστος … Το όλο δίλημμα θέλει σκέψη … και σύνεση … Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα είδη ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό … και η λύση του ΡΙΟ μπορεί να είναι σαφώς καλύτερη αλλά με ανεβάζει ακόμα μια 600 min … και εγώ έλπιζα να προχωρήσω στην αναβάθμιση χωρίς να ξεπεράσω τα 300 … Έτσι μάλλον η σκέψη της ιδιοκατασκευής κερδίζει έδαφος … αφού εκτός τον άλλων θα μου δώσει και την δυνατότητα να τα φτιάξω όπως ακριβώς το θέλω … Ίσος χρησιμοποιήσω και ένα sump 13 λίτρων … κτλ κτλ κτλ … Ακόμα πάντως δεν έχω πάρει τις τελικές μου αποφάσεις … |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα τοτε για κυβο ... ισως μεγαλυτερο απο τον δικο μου κατα 5-6 ποντους .
Εκει μπορω να σε κατατοπισω ποσο θα κοστισει .Δεν θα εχεις sump αλλα ψευτικη πλατη οπου θα κρυψεις εξοπλισμο και θα ειναι το χημικομηχανικο σου φιλτρο ... (το αν δουλευει μονο εγω το ξερω ![]() ![]() ![]() Θα σου κοστισει λοιπον για διαστασεις 50χ50χ50 (ή κατι τετοιο) : -100 ευρω η γυαλα -50 ευρω η βαση -50 ευρω κυκλοφορητες/θερμοστατης κλπ -50 ευρω η λαμπα/φωτιστικο αν πας σε MH 70 ή 150 watt + τα ζωντανα (αμμος/βραχος). Οι τιμες ειναι οι ελαχιστες με πολυ Κινα να παιζει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα σου πώ ψέματα ...
απο εχθές το μελετάω το δικό σου ... και το λιγουρεύομε επίσης .. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να φτιαξεις τη V 2.0
![]() ![]() Σοβαρα , αν το αποφασισεις πες μου να διορθωσουμε μερικες ατελειες του δικου μου ...και πιο ευκολα/φθηνα θα φτιαχτει και καλυτερα θα δουλευει ...εφοσον εχεις ηδη εξωτερικο σκιμερ , ο πισω θαλαμος θα γινει ενα refugium που θα φυσαει ... Βρες Λεωνιδα μου μια ημερα λιγο χρονο ...να παρεις και αυτα που σου εχω ταξει και να τα πουμε και απο κοντα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Πρόληψη ασθενειών σε νέο 120 λίτρα | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-12-05 18:30 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |