|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σύμφωνα με την Juwel επίσημος αντιπρόσωπος είναι η Pet Vet και αυτή είναι η απάντησή τους όταν ζήτησα απο την εταιρεία τον επίσημο αντιπρόσωπο για να συνεργαστώ στις Υδάτινες Ιστορίες! Εισαγωγείς της Juwel φυσικά και δεν είναι μόνον η Pet Vet άλωστε στην Ε.Ε. δεν υπάρχει αποκλειστικότητα! @parrot Φίλε μας η φωτό εμένα δεν με βοηθάει πλην όμως θεωρώ όπως και ο liolios οτι το ενυδρείο δεν είναι απόλυτα σωστό και θα ζητούσα την αντικατάστασή του!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγνώμη αν σε πυροβόλησα, απλά προσπάθησα να αμυνθώ στο επικριτικό σου μήνυμα με στοιχεία! Το e-mail είναι της Juwel και η αντικατάσταση είναι πραγματικά στοιχεία! Όπως και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα, σε θεωρώ συνχομπίστα και φίλο! Σίγουρα γνωρίζεις πολύ περισσότερα πράγματα από εμένα και στο μέλλον ελπίζω να αποκτήσω μέρος των πολύτιμων γνώσεων-γνωμών-συμβουλών σου...! Υ.Γ. Μπορεί η Pet Vet να είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και αν είναι έτσι σου ζητάω και πάλι συγνώμη, αλλά τα Pet City αγοράζουν σίγουρα από την Pet Line... Μήπως αγοράζουν φθηνότερα..?.. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά για την ιστορία του όλου θέματος, σήμερα μου απάντησαν από Γερμανία με το ακόλουθο email....
''Dear Mr. ................, Thank you very much for your email and the photo which were forwarded to our technicians. As they told me the difference depends on the production process. It does not impair the safety. Nevertheless, your complaint because of the optical impairment would accepted and can be made basing on guarrantee. With this I hope to have been of service to you. Best regards, JUWEL AQUARIUM GMBH ...................'' Συνεπώς όποιος θέλει το κυνηγάει παραπάνω σαν οπτική δυσαρμονία, ή σύμφωνα με την εταιρία δεν τίθεται θέμα ασφάλειας... Να τους πιστέψουμε ε? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποτε εχει να κανει με τις απαιτησεις τις προσδοκιες και τις επιφυλαξεις που εχει η τηρει ο καθενας απεναντι στο προβλημα. Πραγμα υποκειμενο και ξεχωριστη υποθεση για τον καθενα. Πραγματικα ελπιζω να μην εχει κανενα προβλημα για οσο θα το εχεις. φιλικα Μικρος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις δίκιο απλά αυτό που εμένα με έκαιγε γιατί το ενυδρείο είναι έτοιμο προς χρήση εδώ και μισό μήνα, είναι το θέμα της ασφάλειας. Ελπίζω να μην το ρίσκαραν και να έδωσαν την απάντηση υπολογίζοντας ότι το ενυδρείο θα αντέξει απλά μέχρι τη λήξη της εγγύησης... Υποτίθεται πως είναι σοβαρή εταιρεία. Αγαπητέ Pascm αν σου πω πόσο το αγόρασα θα καταλάβεις ότι μόνο σε προσφορά δεν ήταν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ακούει μέσω εμού! Αν και στην άλλη άκρη του λεκανοπεδίου μπορώ να σε βοηθήσω.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ επιμένω πάντως να πας στο μαγαζί που το πήρες ή στην αντιπροσωπεία της juwel και να τους απειλήσεις ότι θα κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ. Εάν θες περισσότερα το site είναι αυτό. www.inka.gr. Πολύ φίλοι μου έχουν καταφέρει πολλά ασκώντας έτσι πίεση σε μαγαζιά που αγόρασαν ελαττωματικά προϊόντα και δεν τους τα άλλαζαν. Το ενυδρείο που πήρες δεν πληρεί τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας συνεπώς θέλει αντικατάσταση. Αυτά από μένα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλε parrot μήπως τελικά είσαι αυτός που έχει κανονίσει με την Pet Vet την αντικατάσταση του ενυδρείου? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολληση τζαμιου με πλεξι γκλας | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-07-06 20:51 |
Αντοχη τζαμιου | andreas K | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-04-06 22:34 |