|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου, καλό ξεκίνημα!Μιας και ζήτησες παρατηρήσεις όμως...
Οι πέτρες στα αριστερά, ο τρόπος τοποθέτησης και το είδος τους δεν δένει με το υπόλοιπο ενυδρείο, θα μπορούσες να βάλεις στη θέση τους ξύλα ή φυτά. Το χαλίκι θα το προτιμούσα πιο σκουρο προς το μαύρο όπως και την αφίσα σε μαύρο χαρτόνι. Εχεις φυτά σχεδόν μόνο στην πλάτη, θα μπορούσες να βάλεις και κάποια που δεν ψηλώνουν πολύ και σε άλλα σημεια. Ξαναλέω πάντως ότι έχεις κάνει πολύ καλό ξεκίνημα και μπορείς να το βελτιώσεις και άλλο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σιγουρα θα μπουνε κι αλλα φυτα(οσα μου επιτρεπει ο φωτισμος),οσο για τις πετρες μαλον θα τις φυγω.Αλλοιως το ειχα σχεδιασει στο μυαλο μου,αλλα τελικα δεν μου βγηκε(με τις πετρες εννοω).Οσο για το χαλικι,ειναι διαφορετικων χρωματων,αλλα δυστυχως οπως βλεπεις επικρατουν τα ανοιχτοχρωμα. Ευχαριστω για τις παρατηρησεις σας.Εχω πορεια ακομα...
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια. Σίγουρα έχει μέλλον.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία προσπάθεια! Για τις πέτρες συμφωνώ με τους προλαλήσαντες (δεν μου "κολλάνε" στο μάτι, τουλάχιστον οι συγκεκριμένες). Η δεξιά ρίζα, είναι φανταστική και εγώ στην θέση σου θα την έβαζα στο κέντρο το ενυδρείου. Μπορείς να πειραματιστείς με java moss (χαμηλών απαιτήσεων, για να ντύσεις ορισμένες περιοχές) και με μια λαμπίτσα ακομα (30W) και DIY CO2 μπορείς να κάνεις θαύματα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως,παιδια το συγκεκριμενο καπακι,θελει μεγαλες πατεντες για να προσθεσεις κι αλλη(ες) λαμπες.Δυο μηνες τωρα αυτο σκεφτομαι...
![]() Ευχαριστω για τις παρατηρησεις...
|
||||
|
||||
![]()
Μια φωτογραφία με το καπάκι ανοιχτό θα βοηθούσε πολύ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον το καπακι ειναι αυτο.Δεν ειναι σαν το προπερσινο του carefure που εχει μεγαλυτερο χωρο και παιρνει πατεντες...Αν εχετε καμμια προταση δεκτη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |