|
|
|||
|
|||
![]()
Θεαματικότατο το αποτέλεσμα! Πεντακάθαρο σύστημα και πολύ καλός φωτισμός. Τα συγχαρητήριά μου!
Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το reefάκι Βασίλη. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει…
![]() Το στήσιμο του βράχου μου αρέσει πολύ δίνει όγκο. Και που να μεγαλώσουν τα frags ! (Το είπα σωστά ![]() ![]() Κάποια στιγμή υπολόγισε και πες μας το συνολικό κόστος. Σίγουρα θα έχεις κι εκεί πρωτιά γιατί θα έχεις πετύχει να βρεις λύσεις τεχνικά άριστες και οικονομικά συμφέρουσες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Το κοστος ηταν :
-Ενυδρειο (γυαλα) 45χ58χ45 : 70 ευρω σε μαστορα -Πλεξι για την πλατη 45χ13χ45 μαζι με χλωροφορμιο και φυρα: 20 ευρω -Κυκλοφορητες (2χ1000+2χ600) : 55 ευρω -Θερμαντηρας : 19 ευρω -Προβολεας : 30 ευρω -Ηλεκτρονικο Ballast MH 150 watt (μπηκε εκ των υστερων) : 60 ευρω -ΜΗ 150 14Κ ΑΙΗUA : 20 ευρω -Ανεμιστηρες : 28 ευρω -Βαση απο παγκο κουζινας (απο ρεταλια του praktiker) + 4 ποδια :30 ευρω -Ζωντανη αμμος Carib sea 2 σακια x 9 κιλα : 70 ευρω -Ζωντανος βραχος : 120 ευρω (10 κιλα περιπου) -Αλατια/ζουμια/χημικα υλικα κλπ για 7-8 μηνες : 80 ευρω (πανω-κατω) -θερμομετρα/χρονοδιακοπτες/μαγνητες αλγης κλπ : 20 ευρω Τα περισσοτερα -θελω να πιστευω ![]() Πιθανες εξοικονομησεις : 1) Ενυδρειο : αν το εφτιαχνα μονος μου , θα γλυτωνα 30-40 ευρω περιπου 2)Πλεξι : αν δεν εκανα κουτι αλλα μονο χωρισμα θα γλυτωνα 10 ευρω 3)Προβολεας : αν επαιρνα μονο τον προβολεα χωρις το μαγνητικο Ballast που περιειχε (το οποιο και μου ειναι αχρηστο εφοσον εβαλα ηλεκτρονικο) θα γλυτωνα 10-15 ευρω. Προς το παρον , του λειπει ενα -απαραιτητο- συστημα αναπληρωσης νερου στο οποιο και ''δουλευω'' τωρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αγορασα χθες ενα mini blue tang
![]() ![]() To ψαρακι ειναι 2 ποντους αλλα πολυ ζωηρο και χαρουμενο. Το ενυδρειο πλεον φαινεται λες και ειναι 2000 λιτρων... ![]() Ελπιζω να παει καλα και να μεγαλωσει ...φυσικα, δεν προτεινω σε κανεναν αρχαριο να αγορασει τοσο μικρο ψαρi , το οποιο οταν μεγαλωσει χρειαζεται τουλαχιστον 300 λιτρα ενυδρειο. Εκανα και μετρησεις : ΚΗ: 8 CA : 420 PH : 8 NO3 : 0 Phosphates: 0 |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο και ζηλευτό!!!!
![]() να σου ζήσει και το ψαράκι!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Θαναση .Η αληθεια ειναι οτι οσο το κοιταω , τοσο ενθουσιαζομαι με την παρτη του... το μεγεθος του ειναι σαν νομισμα των δυο ευρω και το ενυδρειο φαινεται σαν ολοκληρος υφαλος
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |
Log in | Juan | Greek Aquarist's Boards | 1 | 16-12-04 17:49 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |