|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να κάνεις κάτι για τα ψάρια σου, το συντομότερο δυνατό.
Μια πρώτη λύσει είναι να επικοινωνήσεις με τον μαγαζάτορα που σου τα έδωσε (έχει και αυτός μέρος της ευθύνης, εάν όχι ολόκληρη την ευθύνη), ώστε να του επιστρέψεις μερικά ψάρια πίσω. Εάν δεν είναι εφικτό αυτό, μπορούμε να κανονίσουμε τα ψάρια σου να δοθούν σε κάποιο άλλο Pet-Shop ανταλλαγή (με κάποιο άλλο ψάρι ή με τροφή π.χ.), ή να τα χαρίσουμε σε κάποιον που τα θέλει και μπορεί να τα συντηρήσει. PS τσέκαρο τα PM σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Επιστροφές στα ψάρια εδώ στα Χανιά γίνονται οπότε κάντο σύντομα πριν αρχίσουν οι απώλειες.Διάβασε καλά σ αυτό http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm που θα βρεις πολλά θέματα για το πως θα ξεκινήσεις και όχι μόνο.Καλύτερα να ξεστηθεί όλο σχεδόν το ενυδρείο (διακοσμητικά, πλαστικά φυτά,χαλίκι κλπ) και όχι μόνο τα ψάρια και μετά από
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προφανώς αυτό θα γίνει, για να γίνει σωστά, τώρα που είναι νωρίς ακόμα.
αύριο πρωί θα πάω να τον συνεννοηθώ άσχετο, όταν λέμε "ξεστήνω" τα ψάρια τι γίνονται μέχρι να ξαναστηθεί? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 25-01-07 στις 23:41 Αιτία: αλλαγή από greeklish σε ελληνικούς χαρακτήρες |
|
||||
|
||||
![]()
καλωσηρθες και απο μενα1
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα να αντικατασταθεί και το φόντο με μαύρο χαρτόνι.... Μπορώ να ρωτήσω γιατί το συγκεκριμένο φίλτρο δεν ειναι κατάλληλο;;;;
|
||||
|
||||
![]()
To φίλτρο στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ μικρό-λίγη χωρητικότητα σε υλικά.Βέβαια σε ένα πυκνοφυτεμένο ενυδρείο με όχι μεγάλη ιχθυοφόρτιση μάλλον σε καλύπτει.Το να το ξεστήσεις ενοώ να τα βγάλεις όλα από μεσα εκτός μόνο το νερό και το φίλτρο που μέχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις το συντηρείς με λίγη αμμωνία ή τροφή για να μην το ξαναστρώσεις απ την αρχή.
Καλή συνέχεια... |
|
|||
|
|||
![]()
τι τροφή είναι αυτή δηλαδή?
ενα ενα για να καταλάβω. προφανώς πρέπει να φύγουν τα ψάρια απο μέσα για το στήσιμο, ενώ γενικα πρέπει να το ελαφρύνω σχετικά με την διακόσμηση, σωστά?το πρώτο που σκέφτηκα να αφαιρέσω ειναι το κεραμικό, το οποιο πιστεύω οτι θα μου δημιουργήσει αργότερα αλλα προβλήματα(η κανω λάθος?) αν βγάλω το χαλίκι, τι μπορώ να βάλω? τα ψάρια τι μπορώ να τα κάνω μέχρι να τελειώσει το στήσιμο?δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορεί να τα πάρει πίσω, παρόλο που μου τα έδωσε αλλα αντι άλλων. αφού πλέον δεν έχω τον αστακό, νομίζω οτι μπορώ να βάλω και κανονικά φυτά για εξηγήστε λίγο παραπάνω |
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο που δεν χρειαζεται να αλλαξεις ειναι το χαλικι.
Ολα τα αλλα που εχεις μεσα, αγαλματακια και λοιπα ασχετα πρεπει να βγουν, να βαλεις κανενα ξυλο και φυτα και να κρατησεις μονο καποια ψαρια που θελεις και μπορουν να μεινουν στο ενυδρειο σου. (Αν και δεν βλεπω κανενα που να μπορει να μεινει....) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντί για αμμωνία επειδή μπορεί να μπερδευτείς με τις δοσολογίες μπορεις να ρίχνεις λίγη απ την τροφή που τωρα χρησιμοποιείς για να συντηρείς το φίλτρο κάθε μέρα (έχοντας βγάλει τα ψάρια) Η διακόσμιση είναι εντελώς αφύσικη και πρέπει να τη βγάλεις όλη, βέβαια γούστα είναι αυτά το βλέπεις και στην πορεία.. Το ενυδρείο σου είναι μικρό για αφρικάνες πχ(οπότε θα έπρεπε να βάλεις άμμο) αλλά θα μπορούσε να γίνει μια χαρά φυτεμένο με λεπτόκοκο χαλίκι αντι γι αυτο που έχεις τώρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonm : 26-01-07 στις 00:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Τουλαχιστον απο τις φωτο δεν βλεπω να εχει κανα σοβαρο σφουγγαρι για να αναπτυχθει βιολογια.. και ειναι πολλα τα ψαρια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |
Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |
Προβληματάκια στο στρώσημο | DJK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-10-05 14:21 |
Προβληματάκια με Dtail Bettas. | soza | Bettas | 8 | 03-05-05 15:59 |
Δύο προβληματάκια | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 19-09-03 18:35 |