|
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν λίγες μέρες απόκτησα 9 μονομαχάκια pk.
![]() ![]() Είναι πολύ μικρά..Το πιο μεγάλο είναι 2cm και το πιο μικρο 1cm.Τα έχω σε ένα μεγάλο ενυδρείο 70*45*50 με μια μεγάλη ρίζα μομπανι και 3-4 φυτά. Η θερμοκρασία είναι στους 28 βαθμούς...Είναι καλή? Πότε θα ενηλικιωθούν? Τους βάζω Tetra Fresh Delica την οποια τρώνε με βουλιμία.Σήμερα τους έβαλακαι jbl Novo Fex που και αυτό τους άρεσε.Τι άλλο να τα ταίζω? Οταν μεγαλώσουν Θελω να τα αναπαράξω....Πότε θα ωριμάσουν σεξουαλικά? Αυτά προς το παρών.... ![]()
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Μήπως ξέρετε που θα βρώ ένα μονομάχο που έχει μεγάλη ουρά με μύτες? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φανταζομαι εννοεις crowntail. Τουλάχιστον εδώ είναι αρκετά σπάνιοι στα μαγαζιά. Για την Κύπρο δεν ξέρω... Ίσως ξέρει να σου πει ο Δημήτρης (deMetrIs).
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτός είναι που μου έδωσε τα μονομαχάκια που έχω....
Θα τον ρωτήσω να μου πεί... ![]()
|
|