|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα τον ρώταγα τώρα αν θα το ασφαλίσει και στον τοίχο αλλά αρκετά γι' απόψε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω στο προγραμμα να βαλω καποιο ξυλο και φυτο απεξω οποτε μαλλον οχι. Θα δουμε. Προς το παρον χανει ενα λιτρο τη μερα αλλα δε με πειραζει του αναπληρωνω ευκολα.
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενυδρείο είναι ακόμα "γυμνό" όπως στην τελευταία φωτό; Εννοώ υπόστρωμα, φως, φυτά κλπ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνημμένο Αρχείο 90704 Εχει μια vintage λαμπα μονο επανω διοτι δεν με ενδιαφερει το φως αυτη τη στιγμη. Οι ανουμπιες η μοςς και το κερατοφυλλο τα πανε μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πες και καμια ιδεα ομως!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
πρόσεχε γιατί αν βλέπω καλά από την φωτογραφία το πίσω μέρος είναι εκτός επίπλου. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον Αλεξη, δεν το ειχα προσεξει αυτό, αλλα γενικα το επιπλακι αυτο δεν μου γεμιζει το ματι...
Μηπως μιας και πιανουν τα χερια σου να του εφτιαχνες μια βασουλα...;; Tωρα για ψαρια εσυ τι σκεφτεσαι; Θα επεξεργαζεσαι το νερο; Θα παιζεις με νερο βρυσης; Το σκεφτεσαι φυτεμενο; Τα gourami ειναι ωραια και μπορουν ισως να συνδυαστουν με καποιο ειδος κοπαδοψαρου (π.χ. cherry barbs). Το μηκος σε περιοριζει γενικα... |
|
||||
|
||||
![]() Τωρα ειναι ετσι. Το scape θελει διορθωση μαλλον.... Εχω 18 ροδοστομους και 7 Silvertip.... Δε ξερω τι να βαλω με αυτα..... αλλα θελω σιγουρα κατι μεγαλυτερο. Το επιπλο ειναι γτπ. Αλλα κραταει. Εχει κατσει λιγο αλλα δεν εχει θεμα. Και η γυαλα γτπ ειναι. ![]() Γενικα θελω να φτιαξω ενα καινουριο συνολο χειροποιητο αλλα εχω θεμα χρονου... Θα φτιαχτει ομως εν καιρω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Albatros Κοινωνικό mix 50lt (Γραφείου) | Albatros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-01-15 23:06 |
φωτιστικό γραφείου σε 17 λτ | xristoss | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-08-11 19:19 |