|
|
||||
|
||||
![]()
παρε τεστακια νερου και στρωσε το ενυδρειακι σου ομορφα και ωραια. ναι εγω εχω παρει και ψαρια απο εκει αλλα και απο αλλου.φυσκικα και εχει μπροστα ζωνη και πισω think big my friend
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστώ για το βίντεο, θα το παρακολουθήσω μετά. ναι έχω πάρει και τεστ νερού και τα κάνω και αυτά όταν έλεγχα την αμμωνία κυρίως στο ιχθυοφορτισμένο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα όλο το θέμα κι έχω να σου πω μόνο αυτό...
ΠΡΙΝ ξανααγοράσεις οτιδήποτε σου προτείνουν στο κατάστημα κι έρθεις να το γράψεις (μου δώσανε το τάδε, γι' να κάνει αυτό)... ρώτα πρώτα εδώ ΑΝ σου χρειάζεται, για να γλυτώνεις χρήματα. ![]() Κι ένας κανόνας για να σου μείνει (που αφορά το μέγεθος του ενυδρείου... και αναφέρθηκε νομίζω πιο πάνω από τον Κώστα)... όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο. Τα συνολικά λίτρα σου (αν και ήδη θα το έμαθες) τα υπολογίζεις... μετρώντας την στήλη του νερού (όχι τις διαστάσεις του τζαμιού εξωτερικά)... Μήκος Χ Πλάτος Χ Ύψος = και στην συνέχεια αφαιρείς ένα 10% (χονδρικά) για τον χώρο, που καταλαμβάνει ο διάκοσμος.- |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() είχα μπει φουριόζος στο πετ σοπ τότε που έβλεπα τα ψαράκια να αρρωσταίνουν και για αυτό δεν είχα πολυτέλεια χρόνου να το ψάξω ισχύει για το μέγεθος, σκανδαλίζομαι σε 120-150λίτρα να πάρω κάτι, αλλά είπα μιας και αυτό το μικρό το έχω μόλις 3-5 μήνες, ας δοκιμαστώ εδώ πρώτα και όταν τα καταφέρω σε αυτό και επιτύχω τις διαδικασίες τότε να πάω σε μεγαλύτερο. εδώ καλά καλά με δυσκολεύουν οι αλλαγές νερού στο 27άρι, σκέψου στο 150άρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 150αρι θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία και πιο εύκολα... είναι πιο σταθερό σαν σύστημα.
Το μικρό "τουμπάρει" για πλάκα και στην αποτυχία... θα σε "χαλάσει".- ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τα πραγματα ειναι ακριβως οπως σοθ να λεει ο προλαλλησας μεγαλυτερο ενυδρειο πιο ευκολα,περισσοτερες επιλογες σε ψαρια,πιο ελεγχομενο, δες και αυτο https://www.petnow.gr/product/%CE%B5...D%CF%81%CE%BF/ μετα μπορεις να κοιτας και στα μεταχειρισμενα που μπορεις να βρεις φοβερα ενυδρεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οι διαστάσεις του (πολύ ψηλό)... κατά την άποψη μου... ΔΕΝ αυτές που χρειάζεται ένα ενυδρείο... για να γίνεται σωστή ανταλλαγή των αερίων.- ![]() Με τις τιμές που βλέπω να πουλάνε... θα βάλω για πούλημα κάτι δικά μου... και θα είναι τσάμπα.- ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
είναι τόσες οι ερωτήσεις που έχω και όσο πιο πολλά μαθαίνεις τόσα πιο πολύ ρωτάς ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο 60lt | Captain. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 05-05-16 07:44 |
Ενυδρείο 60lt | billaras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 99 | 26-01-15 23:28 |
60lt ενυδρείο, αλλαγή | DaltonGR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-02-13 13:44 |
Νέος στον χώρο ζητά βοήθεια....Νέο φίλτρο και τι θα βάλω και που?? | gtok34 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 73 | 15-08-10 23:20 |