|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι 41χ24χ27 (μήκος,βάθος,ύψος), οπότε αυτό το κάνει 20 λίτρα? που πήγαν τα υπόλοιπα 40 που μου πούλησε? αισθάνομαι προδομένος και εξαπατημένος από τον πετσοπα μου.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη αυτό μας κάνει 26,56 λίτρα . Τώρα το μέτρησες ??
|
|||
|
|||
![]()
ναι. και πάλι μικρό είναι όμως αν είναι έτσι. και γιατί λένε 60 τότε?
σας υπερευχαριστω για αυτα που μου λετε και μου δινετε να διαβασω ειδικα τωρα που εχει γκρεμιστει ο κοσμος μου από αυτά που ακούω!! στο μόνο φυτά και καμιά γαρίδα θα έβαζα μου έφυγε ένα δάκρυ να ξέρεις ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris11 : 28-02-18 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην απογοητεύεσαι Δημήτρη
![]() Μπορείς να κάνεις ένα ενυδρείο κόσμημα με αυτα τα λίτρα αλλά δεν θα έχεις ψάρια . Δες αυτό το θέμα για να μην στεναχωριέσαι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89629 Αργότερα θα κάνεις ένα σωστό για ψάρια ![]() Βάλε και μια φωτό όταν μπορέσεις .
|
|||
|
|||
![]()
ενυδρείο χωρίς ψαριά κατ εμέ δεν αξίζει. και για τροπικά δηλαδή είναι μικρό ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι βρε Δημήτρη ??
Έχει τροπικά που γίνονται όσο ένα φορτηγό !! ![]() Ωραία τότε θα το πάμε αλλιώς , θα πρέπει να δείς τι ενυδρείο μπορείς να έχεις για να δείς τι ψάρια μπορείς να βάλεις .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο 60lt | Captain. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 05-05-16 07:44 |
Ενυδρείο 60lt | billaras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 99 | 26-01-15 23:28 |
60lt ενυδρείο, αλλαγή | DaltonGR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-02-13 13:44 |
Νέος στον χώρο ζητά βοήθεια....Νέο φίλτρο και τι θα βάλω και που?? | gtok34 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 73 | 15-08-10 23:20 |