|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις την δυνατότητα να τον επιστρέψεις για να πάρεις τον 600 είναι καλύτερα από το να βάλεις 2ο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι Καλύτερα να βάλω τον 150 στην απέναντι μεριά να μοιράζετε η θερμοκρασία ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα να έχεις δυο παρά έναν.
Σε περίπτωση που χαλάσει κάποιος έχεις εφεδρικό το δεύτερο μέχρι να πάρεις άλλον. Αν έχεις όμως έναν και χαλάσει τρέχεις άμεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα έχει 2ο θερμοστάτη καβάτζα. Ούτως η άλλος για να ετοιμάσεις το νερό της αλλαγής θες έξτρα θερμοστάτη.
Αν αγοράσεις κι άλλο sheggo ακόμα και 150 Βατ θα σου βγει ακριβότερα από το να έπαιρνες εξαρχής 600. Αλλά, και με 2, και με 1 μεγάλο κανείς δουλειά. Ότι αποφασίσεις από τις 2 επιλογές το ίδιο αποτέλεσμα είναι. ![]() Αυτό που ρωτούσες για να είναι απέναντι ο ένας στον άλλο, οταν υπάρχει ικανοποιητική κυκλοφορία και το νερό γυρνάει δεν υπάρχει λόγος. |
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρών για να περιορίσω λίγο τα έξοδα θα βάλω τον 150 που έχω είναι κ πληρος βυθισμένος , έχω κ έναν 300 μεταχειρισμένο παλιό, που δεν τον εμπιστεύομαι για μέσα στο ενυδρειο , για το βαρέλι κ πιστεύω να κάνω δουλειά
------------------------- Φίλτρο έχω το άκουα νοβα 1500 , δεν με ενθουσίασε με την κυκλοφορία του ή αλήθεια είναι , αλλα ειναι φθηνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη josefjosef : 22-12-17 στις 16:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σ συνολο 700 λιτρα εχω τον ιδιο 300αρι κ εγω.με την θερμοκρασία δωματιου την ιδια ,φτάνει μεχρι 26.4.βαλε ενα που εχεις να καθεται ,τωρα αυτες τις μερες του κρυου κ μην αγοραζεις τιποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν σε 700 λίτρα Δημήτρη σου φτάνει το νερο 26 βαθμούς τότε ο δικός μου έχει πρόβλημα
Έχεις μονωμενη τη πλάτη ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
controller για titanium heater 600watt | capetanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-03-13 11:44 |
schego και ρυθμιση | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-11 13:08 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |