|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα αυτό βρε Σπύρο μου, δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα . Θα αου πώ γιατι το λέω . Όταν έξω είχα -10 η Λίμνη μου 3000 λίτρα (σκεπασμενη) με τον τιτανίου τον 600αρι είχε 22 με 23. Βέβαια θα μου πείς είναι και μέσα στο χώμα ....
|
||||
|
||||
![]() ![]() Για τα συνηθη ενυδρεια ειναι ενας καλος μπουσουλας. Ο φιλος εχει 12-14 θερμοκρασια χωρου, και 350 περιπου λιτρα (300 καθαρα υποθέτω). Ας μας πει μεχρι ποση θερμοκρασια μπορει να του ανεβασει ο 300αρης θερμαντηρας για να δουμε αν ειναι κοντα στο πινακακι. Βεβαια για το Schego θα πρεπει να διαφερει καπως η αναλογια.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα....
24.8 μου δείχνει κ έχω το αισθητήριο στη μέση του ενυδρείου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είναι κλειστό από πάνω Αρτεμισια , στο μανιουαλ γράφει ότι για θερμοκρασία δωματίου 20 βαθμοί ο 300αρης προτείνετε για 250-300 λίτρα ,άρα λογικό είναι να μην μπορεί να πάει 25.5 που θέλω εγώ , θα μονώσω την πλάτη κ τους σωλήνες του φίλτρου να δω πόσο θα βοηθήσει στους βαθμούς
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μόνωση μόνο στη πλάτη δεν θα κάνεις και πολλά, καλύτερα θα ήταν να μονώσεις και τα πλαϊνά, αλλά αυτό αισθητικά δεν θα ήταν ότι καλύτερο.
Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις και 2ον θερμαντήρα, και όχι μόνο για να ανεβάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, αλλά και για εφεδρικό, σε περίπτωση που ο ένας πάθει κάτι θα κρατήσει ο 2ος.
|
|||
|
|||
![]()
Καλά είναι τα εφεδρικά Τάκη άλλα το κοστολόγιο πάει επί 2
Έβαλα κ έναν 150 που είχα κ νομίζω θα είναι ένταξη για το βράδυ που κλίνω τα καλοριφέρ Πόσα wat αντέχει το ρελε του κοντρολερ ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
controller για titanium heater 600watt | capetanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-03-13 11:44 |
schego και ρυθμιση | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-11 13:08 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |