|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
![]() Επίσης ο ιδιος θερμοστατης στα 3000 λίτρα σε ενυδρείο το κρατάει στους 27 . Κάτι παίζει .... όταν τον έχεις εκτός νερου είναι ζεστός ?? 2 που αγόρασα φέτος και οι 2 είχαν διαρροή και ενημέρωσα την εταιρία .
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλη διαρροή; Υπάρχει άμεσος κίνδυνς σε τέτοιου είδους περίπτωση;(γιατί μιλάμε για πολλά βατ). Πως το κατάλαβες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου έριχνε την ασφάλεια και το έπαθε μετά απο 1 μήνα λειτουργίας .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια επηρεάστηκαν από το βραχυκύκλωμα; |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, όλα καλά ευτυχώς
![]() Αυτο που έχω καταλάβει πάντως είναι ότι κάτι δεν πάει καλά για τις παρτίδες που βγήκαν απο το 2016 και μετά . Την κατασκευη "παρτιδα" την γραφει κάτω απο το γκρί στο πάνω μέρος . Οι πιο παλιοί που είχα του 2013 δουλευαν χωρις κανένα θέμα .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράξενο πάντως για μια τέτοια εταιρία να βγάλει οχι απλά 1 ελατωματικο προιον, αλλά ολόκληρες παρτίδες. Και μιλάμε και για πράγματα που είναι επικίνδυνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να μου ετυχε
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
controller για titanium heater 600watt | capetanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-03-13 11:44 |
schego και ρυθμιση | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-11 13:08 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |