|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα αυτά είναι αρσενικά εκτός απο τη δεύτερη φωτογραφία αυτό με τη κίτρινη ουριτσα την μικρή.
Τα θηλυκά έχουν πιο μεγαλο σωμα, με μικρές ουρές στρογγυλές , σε καμια περιπτωση βενταλωτες ουρες κι δεν έχουν πράγματα κια να εξέχουν. Το πορτοκαλί βλέπεις που έχει κάτι που εξέχει απο κατωωω; Με αυτό κανει παιδάκια. Και είναι αρσενικό. Πάρε καμια θηλυκιά ακόμα , κανονικά ξέρεις πως πηγαίνουν. Αλλά θα κανουν παιδάκια τελικά κι θα εχεις κι από τα δυο. Ωστόσο είναι λίγο ταλαιπωρημένα , αν μπορείς ρίξε τους αλατακι . οι ουριτσες τους δεν μου φαίνονται καλά. Να σε ρωτησω που μένεις ; κι απο που παιρνεις; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα τελευταία που με κορόιδεψαν ή δεν ήξεραν ήταν στο aquario.gr στον ταύρο Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Και εμένα μου είχαν πει να πάω γιατί είναι πολύ καλό !! Και όταν τους είπα σε άλλο υπάλληλο ότι μου είχαν δώσει αυτά μου είπε ότι αναγκάζονται καμία φορά να δίνουν ότι θέλει ο πελάτης! Ούτε που ήξερα εντωμεταξύ απλά ρώτησα τι μπορώ να βάλω και μου έδειξε ! Έτσι τα πήρα ! Και δεν είχε και καθόλου τρόπους ! Καθόλου Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxatzhiwannou : 02-07-17 στις 16:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασία για νέο ένοικο | Emaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 00:29 |
Προετοιμασία νερού από Α.Ο. | dimitris21 | Δίσκοι | 25 | 09-02-07 12:18 |
Προετοιμασία για δισκους. | harilaos | Δίσκοι | 2 | 20-01-07 21:59 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |