|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παίρνω ειτε απο τον Ωκεανό στο Αγ, Δημήτριο . ειτε απο το Χαλάνδρι το aquariumshop. θα σου πρότεινα το δεύτερο κι δε θα χεις θέμα με τη μεταφορά γιατί βάζουν οξυγόνο στη σακούλα. Ο Ωκεανός θέλει λίγη προσοχή. Να δεις αν είναι σκάλα το ψαράκι, αλλά σίγουρα τα έχει ξεχωριστα. Επίσης το pet city στη Ηλιούπολη είναι μια εξαιρετική κοπελα που έχει κι η ίδια ενυδρεία κι δεν θα σου δώσει κάτι αν δεν είναι καλά. Οποίο απο τα τρια κο αν διαλέξεις δεν θα εχεις θέμα.
Η μπλε είναι ,αλλά είναι στην αρχή ακόμα. Πάρε τρεις θηλυκες ακόμα γιατί θα στις κυνηγάνε. Αν θες πάρε κι που να είναι ηδη έγκυος! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στον ωκεανό μου έδωσαν στην αρχή 2 αγγελοψαρα 2 γκουραμι 5 Γλύφτες και κάτι αλλά που δεν τα θυμάμαι και αναγκάστηκα και τα χάρισα !! ( έχω 50 l ) όποτε δεν πήγα ξανά ! Θα πάρω 3 θηλυκές ακόμα ! Σε ευχαριστώ παααρα πολύ Δήμητρα για την υπομονή σου και το χρόνο σου ! Να σαι καλά ! ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Έκανε τέτοια βλακεία ; μετα την μετακόμιση έχουν χαζεψει.
Πήγαινε στο Χαλάνδρι και απλως πάρε γκαπινες ή στην Ηλιούπολη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι την έκανε !! Και μου είπε ότι είναι 7 χρόνια στη δουλειά ! Για μερικά ευρώ να κάνουν τέτοιες βλακείες ;; θα πάω ηλιουπολη αύριο ! Μακάρι να βρω και θηλυκές που να είναι έγκυες !πηγαινα κ πριν μετακομίσουν τα ίδια μου έκανε πάλι |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω. Έχω καιρό να πάρω γιατί μου είχαν αρρωστήσει οτι έπαιρνα για αυτό σου είπα να τα κοιταξεις καλά. Νομιζα οτι είχε τύχει μόνο σε εμένα. Κρίμα γιατί ήραν καλό μαγαζί. Εγώ δεν το είχα συμβουλευτεί να σου πω την αλήθεια ποτε γιατί πηγαίναμε ξέροντας τι θέλω. Απογοητευτηκα πολύ τώρα που μου το πες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασία για νέο ένοικο | Emaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 00:29 |
Προετοιμασία νερού από Α.Ο. | dimitris21 | Δίσκοι | 25 | 09-02-07 12:18 |
Προετοιμασία για δισκους. | harilaos | Δίσκοι | 2 | 20-01-07 21:59 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |