|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα: από δική μου εμπειρία από τον γόνο επιβιώνει περίπου 20τα εκατο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε εμένα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη γεννηστρα ή ελεύθερα !! Θα κάνει κάποια δουλειά η τζάμπα θα την βάλω ; |
|
||||
|
||||
![]()
Ελεύθερα 0% θα στα φάνε όλα τα μεγάλα. Ελάχιστες πιθανότητες δε θα ζήσουν.+ Πως θα τα ρουφήξει το φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οκ !! Τέλεια !! Ευχαριστώ πολύ !! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι να μην πάρεις! Να τα αφήσεις να γεννηθούν μέσα στο ενυδρείο. Αν βάλεις τη θηλυκιά στη γεννηστρα θα τη στρεσαρεις κι μπορεί απο το να αποβάλλει μέχρι να τα γεννήσει νεκρά!
Γενικά πάρε πολλά φυτά απο αυτά που σου Είπα κι φακη. Κι δεν θα έχεις θέμα. Δεν θα σου ζήσουν πολλά θα σου ζήσουν όσα πρεπει. Αλλά μην στεναχωρεθεις. Γιατί γεννούν συνέχεια... Να βάλεις τούλι στο φίλτρο σου. Αυτά που θα πεθάνουν ή θα φαγωθούν , δεν θα ζούσαν καλά. Συνήθως είναι αρρωστα αυτά που τρώνε |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Dimitra_;1016407]
Γενικά πάρε πολλά φυτά απο αυτά που σου Είπα κι φακη. /QUOTE] Σου εβαλα την ιστοσελιδα του Τσαμη για την φακη και εξακολουθεις να την προτεινεις.Εαν θα βαλει θα γεμισει και δεν θα μπορει να την αφαιρεσει με τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=stav;1016421]
Παράθεση:
Αν είναι όντως έτσι γιατί το διάβασα και εγώ θα έχω πρόβλημα λόγο του ότι από πάνω είναι όλο τζαμί με μια μικρή τρύπα ίσα ίσα που βάζω το χέρι μέσα ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασία για νέο ένοικο | Emaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 00:29 |
Προετοιμασία νερού από Α.Ο. | dimitris21 | Δίσκοι | 25 | 09-02-07 12:18 |
Προετοιμασία για δισκους. | harilaos | Δίσκοι | 2 | 20-01-07 21:59 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |