|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο να σου ζησουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπόμπιρα
Και όταν με δει έρχεται μπροστά και κουτουλάει στο πλεξιγκλάς, και όταν δει τη τσιμπίδα με το φαΐ κάνει σαν τρελό ![]() Μερικών εβδομάδων μωρό , ίσως ούτε και μήνα να μην έχει κλείσει, και με έμαθε και έρχεται για φαγητό ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκορδα Τακη γιατι ειναι και ωραιος ο μπομπιρας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησει Τακη! ε, χρυσοψαρο είναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χθες το απόγευμα έκατσα και έβαλα φως στο aquaponic,
θαυμάστε τώρα τον μπόμπιρα που συνέχεια ψάχνει για φαγητό ![]() https://www.youtube.com/watch?v=jR4z...ature=youtu.be
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα στο όλο τρέξιμο της ημέρας, απόψε ασχολήθηκα και λίγο με τον μπόμπιρα.
Έτσι αναγκαστικά τον έβγαλα από το aquaponic και τον έβαλα στα συννεφάκια και αυτό γιατί μέσα στο aquaponic εμφανίστηκε καινούριος μπόμπιρας ![]() Ευκαρία να δω αν το aquaponic είναι ιδανικό για μεγάλωμα γόνου. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως μεγαλώνει πολύ γρήγορα, όχι όπως τον προηγούμενο , είναι ποιο μεγάλος από τον προηγούμενο και ας είναι λιγότερο από 45 ημερών
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Τακη!
μικροοργανισμοι και φουλ ινφουσορια... κι εγω οταν βαζω γοννους σε γαριδαδικο , για ποτε μεγαλωνουν και αρχιζουν να κοιτανε τις γαριδες περιεργα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες στο εσωτερικό φίλτρο | drbig | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 07-01-10 11:36 |
Για να δούμε... | _antonis_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-03-09 19:47 |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |