|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Πρωινό τάισμα. Ο μπόμπιρας άνετος κυκλοφορεί παντού, και όταν έριξα φαί πρώτος και καλύτερος μπροστά από το στόματα των τεράτων για να τσιμπήσει. Προσπαθεί ο καημένος αλλά τα κομμάτια είναι μεγάλα, ρίχνω και το τρίμα τώρα, πριν το στράγγιζα, μπας και φάει αυτός αλλά και το ορφανό (θα του αλλάξω όνομα). Με το τρίμα το ενυδρείο βέβαια γίνεται λίγο χάλια αλλά σε κανά μισάωρο το νερό γίνεται κρύσταλλό, τα σφουγγάρια όμως θα γίνονται άστα να πάνε ![]() Τελικά τα χρυσόψαρα μπορεί να μην είναι κοπαδόψαρα , αλλά είναι πολύ κοινωνικά, ειδικά οι συμπεριφορές μέσα στην ομάδα είναι φοβερές. Να σας πω επίσης πως ο κολοτουμπας, το προβληματικό veiltail κουρνιάζει πάντα κάτω από το μεγάλο veiltail, σαν σκυλάκια βρε παιδιά, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-01-16 στις 10:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!
αν δεν το πειραζουν , μια χαρα θα παει... το ορφανο που το ΄κονομισες παλι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχομαι να σου μοιάσουμε όλοι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ορφανό ήταν σε ένα 20λιτρο , δεν άντεξα και το βούτηξα ![]() Παράθεση:
Μαθαίνω και εγώ Άρτεμις, και για μένα πρωτόγνωρα είναι αυτά, παρατηρώ και μαθαίνω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να δούμε τώρα, θα τα καταφέρω να αποκτήσω επιτέλους χρυσόψαρο από δικιά μου γέννα ;
Όπως είχα πεί και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=573 ανακάλυψα γόνο στο auaponic Έτριβα πολλές φορές την ημέρα τροφούλα, αλλά μετά από λίγες ημέρες τον έχασα , δεν τον ξαναείδα, συνέχισα να ρίχνω τροφή και όσο δεν το έβλεπα απελπίστηκα και τα παράτησα, δεν έριξα πάλι. Σήμερα όμως είδα ένα ολοκληρωμένο χρυσόψαρο με μήκος 1,5-2 εκατοστά. Η χαρά μου δεν περιγράφεται, εννοείτε πως αμέσως έτριψα τροφή και πλέον μπήκε στο πρόγραμμα για συνεχές τάισμα. Ελπίζω σε κανα μήνα να μεγαλώσει αρκετά και να το μεταφέρω στα συννεφάκια. Την επόμενη φορά που θα καθαρίσω το aquaponic θα αφαιρέσω και άλλη άργιλο και ελαφρόπετρα για να υπάρχει πιο πολύς χώρος για κολύμβηση αν βρεθεί πάλι γόνος. Επίσης σκέφτομαι πως αν ξαναδώ αυγά, να πλύνω προσεκτικά τα προφίλτρα και να ρίξω το νερό με τη μπίχλα στο aquaponic. Ολο και κάποιο θα καταφέρει να εκκολαφτεί και να μεγαλώσει εκει μέσα ![]() Τελικά , μάλλον μέσα σε αυτό το μικρό χώρο δημιουργούνται τέτοιες συνθήκες , που μαζί με τα φυτά και τα σαλιγκάρια μπορεί να τραφεί γόνος χωρίς τη δική μου παρέμβαση.
|
|||
|
|||
![]()
ελα ρε Τακη μπραβο αυτα ειναι με το κάλο να μεγαλώσει και να το χαρείς
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια Τακη, να σου ζησει!!
![]() εχω κι εγω 5-6 στη Βεροια, να δω τι θα τα κανω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είδες τελικά κύριε Τάκη?? Εκεί ήταν! Χεχε άμτε να σας ζήσει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες στο εσωτερικό φίλτρο | drbig | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 07-01-10 11:36 |
Για να δούμε... | _antonis_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-03-09 19:47 |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |