|
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα θα πανε!δεν τα φοβαμαι,εισαι εσυ απο πανω τους!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα , δεν ειμαι και απο πάνω ολη την ημέρα
![]() Αν ανοιξει το μεγαλο το στομα του το εκανε μια χαψια ![]() Καλά φαίνεται πως είναι. Πάντως τα μπάσταρδε Funcy με Comet φαίνεται πως είναι πολύ διαφορετικά, παρόλο που είναι μονοουρο έχει μεγάλες ανατομικές διάφορες, ακόμα και στο τρόπο κολύμβησης. Το στοματάκι του είναι μικρό όπως τα Funcy και δεν κολυμπάει το ίδιο γρήγορα με τα Comet. Παρατήρησα επίσης πως σήμερα σήκωσε τα ραχιαίο πτερύγιο, στη καραντίνα και στα συννεφάκια το είχε συνέχεια πεσμένο, σήμερα βρήκε άπλετο χώρο φαίνεται και το σήκωσε
|
|||
|
|||
![]()
σε συγκριση με τα αλλα ειναι μια σταλια!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
Ακομα να λες...!Βαζω στοιχημα σε κανα 3 μηνες θα ειναι αν οχι ισο τουλαχιστον 10 cm...χωρις να το ματιαξω το ψαρακι... Οτι καλυτερο κ.Τακη
|
||||
|
||||
![]()
ναι , όντως, μη ξεχνας πως δεν ειναι καθαροαιμο common/comet.
Πιστευω να παρει τα πανω του, αλλα σαν τη μανα του δεν θα γινει Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω Λουκά
|
|||
|
|||
![]()
εσυ θα το κανεις.... ειμαι σιγουρος
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες στο εσωτερικό φίλτρο | drbig | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 07-01-10 11:36 |
Για να δούμε... | _antonis_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-03-09 19:47 |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |