|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βιολογικό υλικό όταν λες τι προτείνεις ακριβώς;
|
|
||||
|
||||
![]()
ελαφρόπετρα απο πρακτικερ. https://www.praktiker.gr/m/p/elafrop...12mm-20lt-7291
παρα παρα πολυ καλο πλύσιμο, να φυγει η σκονη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την ελαφρόπετρα δεμένη σε τούλι ή έτσι χύμα; |
|
||||
|
||||
![]()
κρατα το μπλε και βαλε τα αλλα στην ακρη.
χυμα βαλτην . βαλε το ενα πλαστικο σιτακι κατω , ελαφροπετρα,σφουγγαρι και μετα το αλλο σιτακι (με τα ποδιαρακια πανω), οπως στην φωτο. η αντλια το φιλτρου εχει μικρο μανομετρικο (85cm) , θα πρεπει να κοιταξεις εκει που θα το τοποθετησεις να μην εχει μεγαλυτερη αποσταση η αντλια του φιλτρου, απο την σταθμη του νερου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Το φίλτρο το παράγγειλα. Απορία 1) Εντόπισα σε ένα φύλο ενός φυτού ένα διαφανή ιστό με σημαδάκια μέσα. Απ όσο έχω διαβάσει λογικά είναι αυτά του λαθρεπιβάτη. Τί να κάνω; Να προσθέσω ότι εδώ και μια βδομάδα έβαλα και ένα helena μέσα! Απορία 2) Τα φυτά κλείνουν 1 μήνα μέσα. Πότε να ρίξω λίγο υγρό λιπασματάκι; Απορία 3) Για όσους έχουν υγρά τεστ API. Η αμμωνία κιτρινίζει ποτέ ή μένει στο 0.25; Ρωτάω γιατί απ όσο έχω καταλάβει το χρωματολόγιο της API δεν είναι και το καλύτερο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Siempre : 26-06-17 στις 17:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο η αμμωνία κιτρινίζει απλως εσένα δεν έχει πεσει ακόμα. Αλλαγή εχεις κανει καμια ;
Λιπάσματα κλπ μετα το δίμηνο. Δεν εχεις άλλωστε φυτά με τέτοιες απαιτήσεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κάνει 2 φορές μόνο απο 5 λίτρα. Δεν θεωρούνται αλλαγές δηλαδή. Λες να κάνω σήμερα; Αν ναι πόσα λίτρα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |