![]() |
#1 |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!!
30-03-13, 00:16
Αξιολόγηση:
![]() ![]() ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΓΥΑΛΑ ΜΕ 2 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟ (40Χ30Χ20) , ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ .(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ). ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ (ΨΑΡΙΑ. ΦΥΤΑ )ΚΤΛ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΑΡΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΠΙΣΗΣ . |
|
Εμφανίσεις: 4914
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες στην παρεα μας!
Το ενυδρειο σου με τις διαστασεις που εχει ειναι οτι καλυτερο για μια μονομαχιερα αν και λιγο μικρη γιατι δεν ειναι πανω απο 24 λιτρα! Αλλα θα μπορουσε να γινει και ενα ομορφο γαριδαδικο! Ριξε ενα διαβασματακι εδω για να δεις πως θα ξεκινησεις και μετα αποφασιζεις!! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52490
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες στον θαυμασιο κοσμο του ενυδρειου
![]() Οπως προειπε και ο φιλος παραπανω, για γαριδαδικο καλο ειναι. ![]() Σε παρακαλω ομως να μην γραφεις ολο κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα καλώς ήρθες!!!
η πρόταση του Stivv27 είναι η λύση για το ενυδρείου σου. καλό ξεκίνημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Και καλό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και καλη διαμονη!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλος ηρθες φιλε μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως τον!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες σο χομπυ,
εγω θα σου προτεινα αν εχεις δυνατοτητα αλλαγης του ενυδριου σου με καποιο τουλαχιστο 60 λιτρα γιατι θελει τρελη εμπειρια για να κρατησεις σταθερες συνθηκες και ζωντανα γαριδακια εκει μεσα (για ψαρι δεν το συζηταμε καν)
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σειρουλαααααααα καλος ηρθεςςςςςς
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εχεις χερετησματα απο το μαρκακη το λοχαγο μας ![]() ![]() ![]() ![]() με τοσο μικρο ενυδρειο θα πρεπει να τσιμπας μεχρι να γινει μονο του καμια 60 λιτρα ![]() ![]() ![]() ![]() εγω προτηνω καποιον που μενει κοντα σου να σου δοσει λιγο μπολι για αρχη και κανενα κλαδεματακι και αφου το φτιαξεις με το καλο να δουμε και τι θα κανουμε με ψαρακι η γαριδες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα αν παρεις μπολι απο ενα καλο ενυδρειο υγειες δε βλεπω να εχεις προβλημα ειναι και ποιο γρηγορο βεβαια μερικοι δε συμφωνουν και το στρωνουν με αμμωνια απο την αρχη
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για σου
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστάσεις που έγραψες πιο πολύ για καραντίνα κάνουν και χρειάζεται να έχεις αρκετές γνώσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώστον
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη φιλε μου
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου!(........) | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 26-04-10 15:50 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |