|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για να είσαι 100% σίγουρος δες τι θα κάνεις.
Κάνεις αλλαγή όσο πιο μεγάλη μπορείς ακόμα και 90%-95%. Βάζεις τη 2πλασια 3πλασι τροφή από όσο έβαζες, και μετράς για 3-4 ημέρες. Ότι και να γίνει όμως δεν θα αφήσεις το ενυδρείο χωρίς τροφή μέχρι να βάλεις ψάρια, ούτε στιγμή , και πριν βάλεις τα ψάρια πάλι αλλαγή 90%-95% και βάζεις τα ψάρια αμέσως
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λάστιχο και ρουφάς
![]() Εκτός από αντλία ή αντλίες πάρε και βαρέλι. Οι εργασίες που κάνουμε τακτικά και περιοδικά , καλό είναι να μπορούμε να είναι να τις κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα και γρήγορα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά χθες στο ''βάλε'' ζορίστηκα γιατί δεν έχω σκάλα για να βάλω το βαρέλι πιο πάνω απο το ενυδρείο! |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε ένα λάστιχο στο μήκος που χρειάζεσαι, βάλτο κάτω από τη βρύση και γέμισέ το νερό. Κλείσε με τα δάχτυλά σου τις 2 άκρες (να μην πάρει αέρα), βάλε τη μία στο ενυδρείο και την άλλη σε ένα άδειο δοχείο, άφησε το νερό να τρέξει και είσαι έτοιμος.
Αν θες βέβαια κάνεις και το ρούφηγμα που είπε ο Τάκης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θα του έλεγα και εγώ! Manos3
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά το να βγάλω νερό απο το ενυδρείο το κάνω με ρούφηγμα. Το να βάλω νερό στο ενυδρείο με ζορίζει καθώς το βαρέλι είναι 20λιτρο και δεν μπορώ να το σηκώσω πάνω απο το ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το εκανα μισό μισό!
Βέβαια κανει ωραία γραμμωση! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |