|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παίδες.
Ναι μία χαρά είναι το μπλου τανκ Νίκο τα σαλιγκάρια είναι μεσογειακα και κάνουν φοβερή δουλειά με τις αλγες έχω 5-6. λες να εχω κανα πρόβλημα?Φωτο απο τον χώρο που έχω το ενυδρείο θα βγάλω αυριο.,αφού θέλει ο λαός.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι φωτο απο τον χωρο που εχω το ενυδρειο μου και κατι αλλο ξερετε τι ειναι αυτα τα ασπρα που εχω γεμισει απο την στιγμη που εβαλα τα σαλιγκαρια μεσα στο ενυδρειο? ειναι λευκα ειναι παντου σαν κεφαλια καρφιτσας και εχουν το σχημα μικρου σαλικγαριου
|
||||
|
||||
![]()
τέλειο Δημήτρη,πραγματικά φανταστικό αποτέλεσμα στον χώρο!
Απο πίσω να υποθέσω εχεις αποθηκουλα και κανεις συντηρήσεις κτλ; μάλλον Αυγά είναι απο σαλιγκάρια αυτά τα άσπρα που βλέπεις αν μπορώ να διακρίνω γιατί είμαι απο κινητό τωρα! Αν μπορεις τον αριστερα κυκλοφορίτη κατέβασε τον λιγο πιο κατω και μπροστά και βάλε τον να βαράει προς τα πανω οπως εχεις τον άλλον! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 05-04-17 στις 09:10 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Νικο
Ναι εχω αποθήκη στο πισω δωματιο Τα αυγα να υποθεσω οτι θα σκασουν καποια στιγμη και θα γεμισω σαλιγκαρια?η εχουν σκασει ηδη?ειναι καλο αυτο η κακο?συνεχεια θα γεννανε η το κανουν μια φορα και τελος?παντος ειναι παρα πολλα τα αυγα και τα εχω μονο μια εβδομαδα,6 ατομα, Η ειναι τζουφια και δεν θα βγει τιποτα
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο πραγματικα να το χαιρεσαι!!
Αν εχω καταλαβει καλα γιατι εχω αρκετα και εγω πρεπει να ειναι αυτο Spirorbid tubeworms |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΙκο και εμενα για σπυρογραφους μου κανουν! δεν νομιζω οτι ειναι γενα σαλιγκαριων. αυτα γενανε τα αυγα κωλητα και οταν ειναι να εκλαφθουν ξεκολανε και παρασυρονται απο τη ρωη.
για κοιτα μια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=88756&page=8 |
|
||||
|
||||
![]()
κούρεμα και ξύρισμα με Θεα στο ενυδρείο χρεώνεται παραπάνω;;;;
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα ευχαριστω για τις πληροφοριες
Νικο δεν εχω τιποτα απ ολα αυτα που λες trochus,turbo,nassarius το εψαξα λιγο στο google και μου φαινονται και μενα για Spirorbid και οχι για αυγα σαλιγκαριων τωρα τι κανουμε?ειναι ακινδυνα?
|
||||
|
||||
![]()
Μιμη,κάτω απο φυσιολογικές συνθήκες σε ενα χρόνο θα εχει ενα κανονικό μικρο μέγεθος!
Δεν θα σκάσουν ολα τα αβγά,αλλα ένας σεβαστός αριθμός μπορει άνετα να μεγαλώνει στο ενυδρείο σου! Φυσικά και ειναι καλό απλα εαν συμβαίνει συχνά μπορεις να το ελέγχεις και εσυ αφαιρώντας τα και τωρα αν θέλεις! Καλό πάντως ειναι να αφαιρούνται απο τον εξοπλισμό γιατι εκκολάπτονται σε απίθανα σημεία! Συνήθως άνοιξη και φθινόπωρο το συναντάμε..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |