|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει προσοχή με αυτά τα ψαρια, με το παραμικρό βγάζουνε ich. Καλό θα ήταν να έχουμε κ ένα ενυδρείο καραντίνα για χαλκό ή για πλυσίματα με νερό όσμωσης. Καμιά γαρίδα cleaner κ κανά γιατρό έχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιμη βάλε στο άμεσο πρόγραμμα μια cleaner .η δικιά μου όταν είχε ικ το μπλου τον καθάριζε πολλες φορές
|
||||
|
||||
![]()
εμενα με εχει βοηθησει πολυ ο γιατρος. η κλινερ δεν βρισκει δουλεια και περημενει το ταισμα για να ξεσαλωσει!!!
μην τα φοβασε τα γδαρσιματα, αυτα τα ψαρια συνηθιζουν να κοιμουνται πλαγια μεσα στον βραχο οποτε τα σημεια που ακουμπουν ειναι καπος. τουλαχιστον αυτο υσχιει με το δικομου! |
|
|||
|
|||
![]()
Βρες τροφή με Αλοη και ταιζε που και που .
Βοηθάει στο να επουλονονται οι πληγές! Τουλάχιστον στα γλυκού είχα δει μεγάλη διαφορά... |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάρι γιατρό έχω παντως
και πάει και τον καθαρίζει τον μπλου Αργότερα το έχω στο πρόγραμμα να βάλω και καμμία γαρίδα.
|
||||
|
||||
![]()
ε αμα εχεις γιατρο λογικα ολα θα πανε μια χαρα. ασε που στα λιτρα σου τα ταγκ καλο ειναι να μην ξεπερνουν τα 2 οποτε η γαριδα δεν θα εχει δουλεια (η δικια μου παντος καθετε!!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μιμη,τελικά οπως ολα δείχνουν θεραπεύεται η όμορφη ντορυ μας!
Συμφωνώ σε ολα με οτι προείπαν τα φιλαράκια απο επάνω..... Καλη συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο με την καραντινα το θεωρω πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο στο ενυδρειο μου,γιατι δεν θα μπορεσω με τιποτα να πιασω ψαρι,ουτε λεπι ![]() εκει μεσα ειναι ολο τρυπες και σχισμες,εκει που παει και τρυπωνει το τανκ ουτε πεθαμενο δεν το βγαζεις απο μεσα.μονο αν το ![]() γαριδες θελω να βαλω επειδη μαρεσουν παρα πολυ και ας ειναι στην ανεργια ![]() απλα ψαχνω να βρω λιγο μεγαλο μεγεθος ------------------------- το ψαρακι πλεον ειναι μια χαρα ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες σας.
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 31-03-17 στις 10:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μερικες φωτο απο τα καινουργια μου σαλιγκαρια απο την φωλια τις ντορης και αλλες...
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη!!!!
Καλή συνέχεια Keep reefing.. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο Δημήτρη μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο.
κάποια στιγμή βάλε μια φωτογραφία να δούμε πως φαίνεται το ενυδρείο από μακριά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |