|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο με την καραντινα το θεωρω πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο στο ενυδρειο μου,γιατι δεν θα μπορεσω με τιποτα να πιασω ψαρι,ουτε λεπι ![]() εκει μεσα ειναι ολο τρυπες και σχισμες,εκει που παει και τρυπωνει το τανκ ουτε πεθαμενο δεν το βγαζεις απο μεσα.μονο αν το ![]() γαριδες θελω να βαλω επειδη μαρεσουν παρα πολυ και ας ειναι στην ανεργια ![]() απλα ψαχνω να βρω λιγο μεγαλο μεγεθος ------------------------- το ψαρακι πλεον ειναι μια χαρα ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες σας.
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 31-03-17 στις 10:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μερικες φωτο απο τα καινουργια μου σαλιγκαρια απο την φωλια τις ντορης και αλλες...
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη!!!!
Καλή συνέχεια Keep reefing.. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο Δημήτρη μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο.
κάποια στιγμή βάλε μια φωτογραφία να δούμε πως φαίνεται το ενυδρείο από μακριά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ να δούμε πως φαινεται στον τοίχο.
νομίζω το έχεις κλείσει με γυψοσανίδα και φαίνεται μόνο η οθόνη;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |