|
|
||||
|
||||
![]()
Τι τελευταία βρε, 1η ειναι αυτή
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και με μπαλωμα γινεται η δουλεια, αλλα θα φαινεται..
εγω θα ελεγα,εφοσον ειναι 5αρι, βγαλε ολη την πλευρα και κολλησε ενα καινουργιο |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον tsala. Ξηλωνεις και τις αλουμινογωνιες και βάζεις από την αρχή το νέο τζάμι σωστά και περνάς μετά τις ίδιες ή καινουριες γωνίες. Αν είναι να κάνεις κάτι, καν' το σωστά και με καλό αισθητικό αποτέλεσμα. ¶ντε να σε πάει πίσω 3-4 μέρες και πολύ λέω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φοβάμαι να ξηλωσω οτιδήποτε. Επίσης στην κατάσταση που είναι ο ομος μου μια τέτοια διαδικασία απαγορεύεται να την κάνω το λιγότερο πριν το Μάιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου ελεγα να μου το εστελνες να στο φτιαξω αλλα εκει που εισαι και εδω που ειμαι δεν το βλεπω να γινετε
![]() Παρτο ρε συ σε ενα τζαμα και πες του να στο φτιαξει! |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι 20χρονο κι εχει και ραγισμα, σιγουρα τοτε θα το αλλαζα , και μιας και θα εβγαζα την μια πλευρα, θα το ξηλωνα ολο να του περασω καινουργιες σιλικονες, να το εχω αλλα 20
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την πλευρά θα την αλλάξω σίγουρα. Τώρα για ολόκληρο δε ξέρω θα το σκεφτώ. Λόγοι υγείας δε μου επιτρέπουν να κάνω περιττές κινήσεις ούτε να σηκώσω βάρος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραγισμα γωνιας ενυδρειου | anttheo | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 28-05-14 17:01 |
ΡΑΓΙΣΜΑ -ΑΝΤΕΧΕΙ | joys | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-10-10 00:26 |
ραγισμα!επικινδυνο?? | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-03-10 14:37 |
ραγισμα του πατου...βοηθεια! | τζιμακος | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 1 | 06-05-09 22:34 |
Ραγισμα τζαμιου ενυδρειου. | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 09:46 |