|
|
||||
|
||||
![]()
Αμάν ρε Μπάμπη η γκαντεμιά σου.
Κι εγώ υπέρ του εσωτερικού τζαμιού είμαι. 10 με 20 ευρώ θα σου πάει.
|
|||
|
|||
![]() ![]() Δε με θέλει ρε παιδιά το χόμπι. Τι να κάνουμε |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως στον τζαμα που πάω έχει το φιμε στην ίδια τιμή αν θυμάμαι καλά. Βάλε μαύρο και θα είσαι οκ.
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάω αύριο πρωί να αγοράσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη μασας Μπαμπη !!!!
|
|||
|
|||
![]()
Το ποιο σπαστικό είναι ότι αν και αυτό ίσως ήταν ευκαιρία να πάρω νέα γυάλα έστω και 10εκ μεγαλύτερη, έχω παραγγείλει τα κομμάτια για το καπάκι στις διαστάσεις του υπάρχοντος. Χαχαχαχα.
------------------------- Μια τελευταία προσπάθεια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 02-04-17 στις 08:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι τελευταία βρε, 1η ειναι αυτή
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και με μπαλωμα γινεται η δουλεια, αλλα θα φαινεται..
εγω θα ελεγα,εφοσον ειναι 5αρι, βγαλε ολη την πλευρα και κολλησε ενα καινουργιο |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον tsala. Ξηλωνεις και τις αλουμινογωνιες και βάζεις από την αρχή το νέο τζάμι σωστά και περνάς μετά τις ίδιες ή καινουριες γωνίες. Αν είναι να κάνεις κάτι, καν' το σωστά και με καλό αισθητικό αποτέλεσμα. ¶ντε να σε πάει πίσω 3-4 μέρες και πολύ λέω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάρε ένα καινούργιο http://www.zoofast.gr/aqua-el-pg-16440.html ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν το είχα δει ( αν φυσικά υπήρχε) 15 ημέρες πριν ίσως!!!, αν και αυτή η διαφορά των 20-25¤ την παρούσα στιγμή είναι απαγορευτικη. Όμως ο μαραγκος έχει ήδη κόψει τα κομμάτια για το καπάκι με βάση τις υπάρχουσες διαστάσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραγισμα γωνιας ενυδρειου | anttheo | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 28-05-14 17:01 |
ΡΑΓΙΣΜΑ -ΑΝΤΕΧΕΙ | joys | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-10-10 00:26 |
ραγισμα!επικινδυνο?? | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-03-10 14:37 |
ραγισμα του πατου...βοηθεια! | τζιμακος | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 1 | 06-05-09 22:34 |
Ραγισμα τζαμιου ενυδρειου. | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 09:46 |