|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είδες πώς τα μιλάω τα Κερκυραικά πσσσ
![]() ![]() Ένα είδος είναι αυτο ![]() Είναι και κάποιες πιο σκούρες με κίτρινες έντονες βούλες στην κοιλιά , αλλά θα βγάλω φωτό σύντομα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να ρθεις το καλοκαιρι διακοπες να την δεις να γνωριστουμε και απο κοντα!Διπλα στο σπιτι εχω ενα ποταμακι και εχει ιδιες αλλα ποιο σκουρες και με "φτερο" στην ουρα,θα προσπαθησω να πιασω καποια να την φωτογραφησω μηπως εχουμε ιδιες
![]() Σημερα τις χαζευα που ανεβεναν στην επιφανεια για να παρουν ανασα,πολυ ομορφα πλασματα και αυτα!!!πολυ ηρεμα! |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικές οι Σαλαμάνδρες μπορώ να τις παρατήρώ με τις ώρες
![]() ![]() ![]() ![]() Βγάλε φωτό Αλέξανδρε ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Η δικη σου πρεπει να ειναι Lissotriton vulgaris!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα ,τέλεια δουλεια και πάλι !Σόρυ για το ασχετο αλλά για φίλτρανση τι εχεις κανει ακριβώς?ψήνομαι εδω και καιρό να φτιάξω κατι τέτοιο και με αγχώνει αυτό το θέμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ
![]() ![]() ![]() Για φίλτρανση πήγα να κάνω κάτι δεν μου βγήκε και εχθές τα ξήλωσα όλα και σήμερα την ξαναέστησα απο την αρχή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Με αγχωνει απο πολλες αποψεις .Εγω ηθελα να κανω μια μικρη ,περιπου 100 λιτρα στο μπαλκονι ,με ψαρια που αντεχουν στο κρυο .Αλλα καθότι λιγο ασχετος δεν ξερω πως να φιλτραρω το νερο
![]() Σκεφτηκα πως αν βαλω τα σωστα φυτάκια ,συμφωνα με αυτά που διαβάζω ,πχ παπυρος και κατι να γυριζει το νερο να μην μενει στάσιμο (αντλία ,κυκλοφορητη ; ![]() Το εξωτερικο φιλτρο που πηρες θα ειναι στο ιδιο υψος με την λιμούλα ;;λειτουργει ετσι ; |
|
||||
|
||||
![]()
¶νοιξε ένα θέμα με τις σκέψεις σου στην κατηγορία http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=159
Δεξαμενές (Τεχνητές Λίμνες ) και θα τα συζητήσουμε όλα εκει , θα βρούμε λύσεις οικονομικές και εύκολες να πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις ευκολά ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ok
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Update
![]() ![]() ![]() ![]() Αγόρασα εξωτερικό φίλτρο το fluval 205 και ξανέστησα όλο το "τοπίο" για να μην ανησυχώ για τα ψαράκια . Την πλάτη που ήθελα να φτιάξω την ξεκίνησα και δεν την τελείωσα ποτε.... θα γίνει σε δέυτερο χρόνο ![]() Έβαλα ενυδρειακή τύρφη μέσα σε τούλι μέσα στην δεξαμενη κάτω απο μία πέτρα , γιατί επιπλέει , για να δώσει λίγο χρώμα αλλά 3 μέρες μετά δεν έχει γίνει τίποτα . Οπότε θα μπεί μέσα στο φίλτρο να έχει ροή . Και τώρα φώτο : ![]() ![]() ![]() ![]() Πάω να πάρω το φίλτρο και επιστρέφω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο!!αμα στησω εγω τετοιο πραγμα στο σπιτι μετα θα ψαχνω για σπιτι
![]() το φιλτρο ειναι πανευκολο.δε νομιζω να χρειαστεις βοηθεια.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Για το φίλτρο έχω μια απορία Ο Παναγιώτης , παραπάνω , με ρώτησε αν θα έχω πρόβλημα που θα δουλευει στο ίδιο επίπεδο με την λιμνούλα και δεν το είχα ψάξει ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία η εξέλιξη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:13 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι υψος εχει η λιμνη σου βρε μεχρι την επιφανεια του νερου?
![]() πχ εμενα το ενυδρειο μου ειναι 65 υψος αλλα νερο εχω μεχρι τα 59 περιπου. μετρα απο το εδαφος του σπιτιου μεχρι την επιφανεια του νερου. |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑΑΑΑΑ οκ
![]() ![]() ![]() ![]() 31 με 32 εκατοστά .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:13 |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια.η κεφαλη στο fluval ειναι στα 30 εκατοστα απο το εδαφος.εχω την εντυπωση οτι θα σου δουλεψει με μειωμενη ροη.το εχω δοκιμασει με ενα 2213 που ειχα και εβγαζε λιγοτερο νερο οταν ηταν στην ιδια επιφανεια.
αφου το εχεις παρει ηδη ομως θα το μαθουμε σε λιγο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Omg Κώστα κάνω τον σταυρό μου να δουλέψει
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:14 |
|
||||
|
||||
![]()
ήρθε ήρθε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή αν έπιαναν τα χέρια σου τι θα έφτιαχνες ; Πύραυλο για το φεγγάρι ;
Έλα βρε Αρτεμησία, κούκλα είναι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι πολύ πολύ αργή
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:14 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχη η λιμνη!
Καλογεμιστο το φιλτρο. Η τυρφη εννοειται αν δεν εχει κυκλοφορια μεσα της , δεν θα κανει τπτ.. Βαλτη στο φιλτρο σε δυο καλτσες και αλλαζε ενναλαξ καθε βδομαδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα χρονομετρας?τελείωσα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μου περισσέψε αυτό και δεν βλέπω να δουλεύει τώρα ψάχνω μήπως έχω κάνει λάθος
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μόνο αυτό περισεψε? ?
τσακάλι είσαι. θα ειναι κάτι έξτρα λογικά οπότε πετάτο χαχαχαχαχαχ ![]() πλάκα κάνω περίμενε να σου πει κάποιος που έχει το ίδιο τι το κάνεις . άλως πετατο ![]() ![]() ![]() καλόγεμιστο και γρηγορογεμιστο να είναι ![]() τα παιδιά έχουν ετοιμάσει βαλίτσες και περιμένουν στην έξω πόρτα την μαμά τους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που σου περισσεύει ειναι εργαλειο για να βγαζεις το impeller...αρα δεν σου περισεψε..για να σιγουρευτεις οτι δεν φταιει ο αερας που δεν ξεκιναει δοκιμασε με μια αντλια στην εισοδο του νερου να το βοηθησεις να κανει εκκινηση.αν δεν εχεις αντλια προχειρη δοκιμασε με μαλακες κινησεις να τρομπαρεις απο τη βαλβιδα εκκίνησης χωρις να το εχεις στο ρευμα και ακου αν γεμιζει.αν οχι βαλε ενα κουβα νερο πιο ψηλα απο το φιλτρο και δουλεψε το μεχρι να αδειασει απο αερα,μετα κλεισε τη βανα και βαλτο στη λιμνη να δουμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |