|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Αρτεμις για την απόφαση σου.
μακάρι να είχα χώρο για λίμνη. ... με το καλό το έργο σου να γίνει πανέμορφο. Επειδή οι τιμές για ph και σκληρωτιτες ποικίλουν έχω διαβάσει για το συγκεκριμένο είδος υπολόγισε στην μέση από αυτά. Η θερμοκρασία από 25,5 μέχρι 27,5 είναι το ιδανικό. φουλ φυτεμένο με κρυψωνες γιατί το κυνηγητό δεν το γλυτώνουν. βαλε φώτο κατασκευής γιατί με πιάνουν τα διάολια μου που δεν έχω κολησει ακόμα το δικό μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tα γατια δε τα φοβασαι?
|
|||
|
|||
![]()
Απο την μικρη εμπειρια μου με τους μονομαχους συμφωνω με τον πουμα.Οχι υπερβολες στις σκληροτητες και αν γινεται να μην υπαρχει ροη θα ηταν το ιδανικο.Ειδικα οι halfmoon εχουν πολυ ευαισθητη ουρα.Αν τυχει και περασει μπροστα απο καποιο μπαστουνι,σπρει μπαρ ή οτιδηποτε αλλο παει η ουρα του.
Καλη επιτυχια και φυσικα δωσε εικονες οταν το ξεκινησεις!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έλα έλα θα το κάνεις και εσύ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Ποτέ δεν τα φοβάμαι τα γατιά μου ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 24-01-16 στις 15:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |