|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορη γίνεται, και όλα δείχνουν ότι
θα γίνει ακόμα καλύτερη. Μπράβο! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο Πάπυρος, είχα και εγώ στην λιμνούλα μου μέχρι που πήρα την μεγάλη απόφαση να τον βγάλω το ΣΚ. Οι ρίζες του είχαν καταλάβει τεράστιο χώρο, είναι πολύ "επιθετικές" ![]() ο μισός βυθός της λίμνης, ευτυχώς είχα προνοήσει και είχα βγάλει τα ψάρια τα οποία τα ξαναέβαλα μετά από 3 ώρες και πολύ καθάρισμα... |
|
||||
|
||||
![]()
το πολυ ριζωμα δεν κανει κακο στη λιμνη,κανει καλο.
απλα περιοριζουν το χωρο,αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα οταν μιλαμε για τοσο μικρα ψαρια. και εκτος αυτου,αρεσει στους μονομαχους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η εμπειρία μου με την λιμνούλα είναι πολύ μικρή,
ένα χρόνο και κάτι, οπότε σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός. Συμφωνώ ότι το ρίζωμα κάνει καλό αλλά εδώ μιλάμε για ολική κυριαρχία. Μου έδινε την εντύπωση ότι περισσότερο βρόμιζε παρά καθάριζε... οι ρίζες είχαν μαζέψει απίστευτη βρομιά... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ξαναβάλε στην λίμνη έστω έναν μικρό γιατι κάνει απονιτροποίηση αν κάνεις μετρήσεις θα το καταλάβεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ, δεν τον ήξερα τον τρόπο αυτό
και πραγματικά είχε ξεφύγει η κατάσταση. |
|
||||
|
||||
![]()
Nα είσαι καλά
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:07 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πράγματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστώ πολύ Λουκά , με δυσκολεύει πολύ αυτή η λίμνη .... δεν μπορώ να πατήσω την πολυουρεθάνη ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 02-02-16 στις 17:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε και λέμε έβαψα την πολυουρεθάνη , κόλλησα πέτρες και άμμο έβαλα και μερικά φυτά (σήμερα) και έχω ακόμα δουλεια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |