|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω χαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφαντρα,δες και για Steatocranus αν εχει και για dwarf puffer.
Επισης σου εχω και μια δουλιτσα... ![]() Τα μαυρα βοτσαλα που εχεις βαλτα σε μια - λεκανες με νερο και βαλτες να τις χτυπαει ο ηλιος,κατα προτιμηση στην ταρατσα να τις βλεπει ολη μερα,μπορεις επισης να τις βαλεις σε μια σκάφη η σε παλια ταψακια ωστε να να τις απλωσεις και να τις βλεπει ολοκληρες ο ηλιος για να πιασουν αλγη ομοιομορφα. Απο πανω βαλε καμια μεμβρανη να μην εχεις εξατμιση και για να μην μολυνεται το νερο απο την ατμοσφαιρα. Ειδες ρε φιλε...Ολο δουλιτσες σου εχω για να μην βαριεσαι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για πείτε να μάθουμε κι εμείς βρε παιδιά, τι είπατε χθες...;
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιξαραμε το kerala - India με τα mascara barb.
Επισης ειπαμε πως αντι για Sulawesi το δευτερο να ψαξουμε μηπως μπορουμε να το κανουμε Borneo με Gastromyzon και ενα κοπαδοψαρο... Βλεπουμε τι μπορουμε να βρουμε απο ψαρια Borneo clearwater ομως. Αντε δεστε και εσεις...
|
||||
|
||||
![]()
Ρε αγορίνα να ήμουν Αθήνα θα έτρεχα στη Γλυφάδα, ένα βήμα είναι... άντε δύο! Θα γυρίσω και θα έχεις ανταπόκριση αν δεν προλάβει κάποιος να κατέβει στα νότια πριν!
Παρεμπιπτόντως, τα μπλουζάκια παραγγέλθηκαν!
|
||||
|
||||
![]()
δωσε πόνο στελάρα...!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και όταν έρθει η ώρα θα μαρτυρήσω ποιος ζηλιάρης που δεν είναι στην ομάδα ζήτησε μπλουζάκι! Ο GABόπληκτος!
|
||||
|
||||
![]()
Η πατρινια beat?
|
||||
|
||||
![]()
Τσου! Δε λέω τίποτα ακόμα! Και σιγά μην έδινε αυτός λεφτά για μπλουζάκι! Εδώ για τα ξύλα που μου είπατε να του πάρω θέλει να μου τα νοικιάσει και να υπογράψω συμφωνητικό ακέραιης επιστροφής με ρήτρα!
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά..ρίξτε και μια ματιά σε βιοτοπο σουματρας,south east asia..βρήκα ενδιαφέροντα ψάρια..και ενδιαφέροντα στησίματα που συνδοιάζουν και φυτα..και ξυλα..και αναλογα τα γουστα clear ή τσισα water
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπαμε... ολοκληρωμένες προτασεις Τασο...
Δωσε ενα στιγμα,αντε δυο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ζηλευω.... ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το λοιπον
![]() YΓ αυριο θα τσεκάρω τι εχει να πει και ο βιότοπος μοζαμβίκης...!! ------------------------- ρεμάλια εχει κανείς να μου δώσει λιγο μπόλι(οχι απαραιτητα βιολογικό υλικο,)???αντιμετωπίζω κατι θεματα με τα φίλτρα μου...οποιος μπορεί απο δευτερα πμ me ..ευχαριστώ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 21-09-12 στις 01:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τασουλη η πρωτη σελιδα δεν ανοιγει...ωραια στησιματα αλλα μπορουμε να τα κανουμε και με αλλα ειδη απο αλλους παρουμοιους βιοτοπους..
περιμενουμε της μοχαμβικης |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquariumadventure.com/Aqu...TipSheet14.htm αυτο ειναι το πρώτο λινκ....κάντε λίγη υπομονή και ανεβάζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα δεν βλεπω προτασεις ουτε νεα απο το μετωπο και ανησυχω...
Πολυ λασκα σας εχω. ![]() Στελιο ποτε θα εχουμε τα μπλουζακια? Εσυ ποτε θα εισαι αθηνα?
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον αύριο γυρνάω. Τα μπλουζάκια δεν ξέρω ακριβώς, αλλά αφότου του τα φέρει ο προμηθευτής την άλλη μέρα θα τα έχει έτοιμα.
Πες μου τι θες από μένα. Ας πάρει κάποιος τηλέφωνο στα μαγαζιά εκεί στα νότια και περνάω εγώ και τα τσεκάρω αν προλάβω και αύριο. Με τα τηλέφωνα που έχω κάνει σε μαγαζιά αυτές τις μέρες από το κινητό έχω ξεπαραδιαστεί. Δεν έχω σταθερό εδώ που είμαι και internet από το κινητό μπαίνω. Τελικά τα ξύλα του πατρινόπαιδου να τα πάρω ή δε θα χρειαστούν;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exelix : 21-09-12 στις 15:24 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βαριεσαι και δεν του χαλας το σκεηπ παρτα,αλλα δεν ξερω αν θα τα χρειαστούμε.
Μην σπρινταρετε για τα μαγαζια,απλα αν μπορειτε ριχτε ενα ματι να δουμε τι παιζει,Τεταρτη εχει νεα παραλαβη οποτε απο Πεμπτη θα σπρινταρουμε... Το θεμα ειναι τι θα κανουμε με το δευτερο ενυδρειο... Ιδεες θελουμε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι δεν ψαχνουμε για ψαρια απο εκει? |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο λεω...ΨΑΞΕ!
![]() Αλλα και ενα plan b δεν θα ηταν ασχημο ε? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περα απο την πλακα εχω βρει ψαρια σε 10 τα βγαζω εδω περα και θα ρωτησω σε πετσοπ με τον ιχθυολογο για παραλαβες ποτε εχει και τι μπορει να εχει ------------------------- 1)Borneo Sucker 2)Osphronemus laticlavius 3)Botia macracanthus 4)zebra striped fish 5)tor tambroides 6)bala shark 7)μονομαχοι ![]() ![]() ![]() 9)τtiger barbs απο γαριδες εχουμε τις Borneo red-claw shrimp απο φυτα Java fern Microsorum pteropus Java moss Vesicularia dubyana Hygrophilia Polysperma (And others) Various Cryptocoryne species such as: Cryptocoryne Beketti and Cryptocoryne Wendtii Rotala species Riccia ( as a floating plant, with more CO2 and light you could attatch it to rocks/bogwood ) Moss Balls Cladophora aegagropila Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 21-09-12 στις 18:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eυγε χανουμι μου...
Αυτη ειναι μια ολοκληρωμενη μελετη!
|
||||
|
||||
![]()
Pet city κυμης απο ψαρια τιποτα, τουλαχιστον κατι απο αυτα που ζηταμε!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν το πάτε για hillstream tank που νομίζω πως είναι ωραία ιδέα, θα πρέπει νομίζω να αναζητήσετε για συγκάτοικους των loaches, άλλα ροόφιλα είδη (πχ garra). Νομίζω πως το Βorneo είναι λίγο περιοριστικό για επιλογή ψαριών...
Ενώ άλλες περιοχές της ΝΑ Ασίας (Καμπότζη, Λάος, Ταυλάνδη, Κίνα κλπ) είναι πιο πρόσφορες. Δείτε για παράδειγμα τα δύο παρακάτω που είναι γενικά εύκολο να βρεθούν: http://www.seriouslyfish.com/species...lia-lineolata/ http://www.seriouslyfish.com/species...cambodgiensis/ Λιτό aquascape με στρογγυλές πέτρες και χαλίκι ασσύμετρης κοκκομετρίας και από φυτά μόνο φτέρες στη μια πλευρά. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ειναι λιγακι κοτρωνα style?
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι πως στο βορνεο ειναι λιγο περιοριστικα τα πραγματα απο αποη ψαριων γιατι τα περισοτερα ειναι μεγαλα ψαρια...
ψαχνω και για αλλες επιλογες... να ακουσουμε και αλλες γνωμες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Aγαπημενοι μου...
Το Βορνεο δεν το φιξαραμε,απλα ειπαμε να το εξετασουμε σαν βιοτοπο. Αν ειναι δυσκολο να βρουμε τα ψαρια,οπως και να στησουμε καποιο αξιολογο ακουασκεηπ θα τον προσπερασουμε. Γι αυτο πρεπει να εχουμε ετοιμες ενναλακτικες,οχι απαραιτητα απο Ασια,αλλα απο παντου,οποιος εχει κατι κατα νου να το ψαξει λιγακι και μετα να μας το αναλυσει. Οχι απαραιτητα μελος της ομαδας αλλα και και οποιος φιλος θελει να πει την γνωμη του. Απαραιτητο για καθε βιοτοπο ειναι να εχουμε ευκολα διαθεσιμα ψαρια. Το Sulawesi δεν το εχουμε εγκαταλείψει,ειναι ενα απο τα plan b...
|
||||
|
||||
![]()
αν θελετε μια πρωταση απο Νοτιο αμερικη
να σας πεταξω μια ιδεα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν ειμουν Αθηνα θα επερνα μερος και θα μπορουσα να βοηθησω πιο πολυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να ρίξω κι εγώ μια ιδέα για Ασία
http://www.ukaps.org/forum/viewtopic.php?f=35&t=21327 Εγώ βέβαια ένα τέτοιου σχήματος ενυδρείο το φαντάζομαι με aquascape ορυζώνα (με φυτεμένο ρύζι) και άγριους bettas μεσα, αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λοιπον τωρα περα απο την πλακα... ειναι πιο ευκολο να βρουμε πρωτα τα ψαρια παρα να σκεφτομαστε το εκαστοτε βιοτοπικο και μετα να δουμε αν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε ψαρια και φυτα...δηλαδη παιρνουμε λιστες απο διαθεσημοτητεςψαριων σε πετ και μετα παμε και στο αναλογο βιοτοπικο,,, ------------------------- Παράθεση:
αλλα το σχημα του ενυδρειου δεν βοηθαει καθολου!!! υγ.. τι υγρασια θα εχει αυτος σπιτι του με τετοιο ενυδρειο???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 22-09-12 στις 13:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |