|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια.δεν πιστευω να ξεχασατε το θεματακι.?
απλα εδω ειναι ικαρια. τα παραγματα πανε λιγο αργα.δεν υπαρχει βιασυνη. λοιπον σημερα πηγα το κουτι στο παιδι...θα ξεκινησει σημερα αυριο.του ειπα να βγαλει μερικες φωτο αν μπορει..δεν θα ειμαι εκει, γιατι δουλευει αργα το βραδυ.θα το περασει 3 χερια πολυεστερα.και το υαλόνημα που θα βαλει ειναι η αραχνη που λενε αυτοι που ξερουν.απο οτι καταλαβα και ειδα σε ενα κομματι που ειχε φτιαξει μονο απο πολυεστερα. με τα 3 χερια θα ειναι αδιαβροχο και χωρις την ριτινη.εγω φυσικα θα βαλω,να ειμαι 1000% σιγουρος. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |