|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασίλη τα ψάρια δεν είναι διακοσμητικά να παίρνουμε ότι αρέσει στο μάτι μας...κι όσο ζήσει! Αν δεν ζησουν κι αν εξαιρέσουμε τις περιπτωσεις που αγοράζονται εξ αρχής ασθενικά ψάρια, τότε όλα τα υπόλοιπα οφείλονται σε μας και στις συνθήκες που τους παρέχουμε Υπάρχουν κι αστάθμητοι παράγοντες...αλλά δεν τα φορτώνουμε ολα στην τυχη!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
90αρι ενυδρειο | Vasiliss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-09-13 20:37 |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
Τι παχος γυαλιου για 90αρι DIY ; | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-09-08 18:53 |