|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο...με μερικά "αλλά"!
![]() Τα συγκεκριμένα φυτά θα στο πνίξουν...σε λίγο καιρό! Τα έχεις πυκνοφυτεμένα...θα προτεινα να τα αραιώσεις Επίσης προτείνω να δεις τα προφιλ των ψαριών σου... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω!
------------------------- Παράθεση:
Τι να δω στα προφιλ των ψαριων; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasiliss : 28-09-13 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν πχ δεις τα τετρα, θα δεις πως εχουν μεγιστο θερμοκρασίας τους 28 (δίνω ενα απλο παράδειγμα) Βασίλη το γκουράμι που έχεις, ποιο είδος είναι??? Μέγιστο μήκος που φτάνει, το ξέρεις? (με κάθε επιφυλαξη...αλλά... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Temperature: 75-86°C (24-30°C) pH: 5.5-8.5 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Maximum Standard Length 6″ (15cm). Most aquarium specimens tend to remain a little smaller than this, but can still be expected to reach 5″ (12.5cm). Περίμενε τους πιο έμπειρους...αλλά απ ότι βλέπω...τα θέλουν τα λίτρα τους
|
||||
|
||||
![]()
εχουν δικιο τα παιδια φιλε μου!! επισεις θα εβγαζα την σταμνα την ψευτικη απο μεσα για να φαινετε ποιο φυσικο το αποτελεσμα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα λιτρα τους τα θελουν αλλα αφηστε να ζουμε πρωτα αν θα ζησουν....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
90αρι ενυδρειο | Vasiliss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-09-13 20:37 |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
Τι παχος γυαλιου για 90αρι DIY ; | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-09-08 18:53 |