|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στελιο σε ευχαριστω που ασχολεισαι και μου γραφεις και θελω να ξερεις οτι δεν προσπαθω να στην βγω... απλα το ψαχνω με το σκεπτικο οτι το ενυδρειο οταν ειναι καα μονωμενο και στα πολλα λιτρα, εχει ελαχιστες απωλειες...
το βλεπω και στο 2500 που εχω τωρα... λογικα με 1-2 ωρες ηλιο την μερα η μερα παρα μερα το ενυδρειο εχει πολλες πιθανοτητε να ειναι οκ... παντος επιδη ειμαι της πραξης, η κατασκευη θα γινει και οτι αποτελεσματα εχω θα τα γραψω για να ξερουμε ολοι.... ![]() ![]() ![]() παντος αν εχεις καποιο tips ευχαριστως να το ακουσω....
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-11-12 12:27 |
θερμανση ενυδρειου! | Sakisdraminos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 01-05-12 22:04 |
κατασκευη ενυδρειου | mixalis p | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 23-01-11 22:02 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-06 23:35 |