|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε τι τιμη το θελεις για να δουμε αν αξιζει? εγω προσωπικα το κανω με ηλεκτρονικο Η-switch (δικης μου κατασκευης φυσικα) και δινω και ελεγχο κινησης. Τωρα αν θες κατι απλα στατικο, σε τετοιες μικροεφαρμογες δε γνωριζω τι ετοιμο υπαρχει στο εμποριο και ποσο κοστιζει γιατι σχεδον παντα υλοποιω δικες μου σχεδιασεις (εχει χρειαστει σε αρκετες εφαρμογες να ακολουθω ηλιο η αλλα πραγματα και δεν ειναι κατι ιδιεταιρα δυσκολο)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-11-12 12:27 |
θερμανση ενυδρειου! | Sakisdraminos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 01-05-12 22:04 |
κατασκευη ενυδρειου | mixalis p | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 23-01-11 22:02 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-06 23:35 |