|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα μπορεσεις με αυτο θαναση το boiler ειναι με σερπαντινα κατι σου ειπα για το σιφονι .χρειαζεσαι boiler με μανδυα για να το πετυχεις και η αποσταση συλεκτη boiler να μην υπερβενη το 1 μετρο να ξερεις 1 ακομα - η σωληνα που μπωρεις να βαλεις μεσα στο tank ειναι η πολυστρωματικη η το τουμποραμα αλλα να ξερεις οτι η απωλειες απο εκει θα ειναι τεραστιες δυστηχως δεν μπωρουμε να βαλουμε χαλκο αν γινοταν δεν φανταζεσαι ποσο ευκολοτερο θα ηταν το ολο projekt. αποσβεση θα κανεις αν γινει κατι σωστα σε αλλη περιπτωση δεν κανεις τιποτα φιλε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα με μπερδεψες... ![]() ![]() οι συλεκτες θα μπουν στον τοιχο και απο πισω ακριβως εχω παταρι, οποτε δεν εχω θεμα με την αποσταση. αν μπορουσα να βαλω χαλκο πως γινετε πιο ευκολο... ??? και γιατι δεν μπορω να βαλω??? θα εχω θεμα με τα μπετα??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι παντα καθετα δεν μπενουν παταρι . το χαλκο εννωο οτι δεν μπωρεις να τον εχεις μεσα στο νερο του ενυδρειου να μην ερχεται σε επαφη τι εννωεις μπετα δεν καταλαβα? ------------------------- οχι με τιποτα σε βαθος χρονου θα εχουμε προβλημα με μυκητες και στα ψαρια μας δεν θα αρεσει καθολου αυτο .μεταλο στο ενυδρειο ΠΟΤΕ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 02-01-13 στις 10:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για τα μποιλερ καταλαβα τι χρειαζομαι... απλα θα ηθελα κατι μικρο... ![]() ![]() οταν λεω παταρι εννοω μαγαζιου, με 2 μετρα υψος...
|
||||
|
||||
![]()
ενα ενα με το τσιγγελι ρε κακος πελατης εισαι χαχαχ οποτε εκει λυθηκε κουλουρα χαλκο βαλε και εισαι προτος . στα 5000 θα χρειαστεις 20 μετρα περιπου .για μποιλερ αφου εχεις 2 μετρα υψος μπενει ανετα το 150αρι απο αυτα που ειδες αυτα συνηθως εχουν υψος 140-150
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σορρυ βρε Στελιο. νομιζα οτι το ειχα γραψει... πες μου κατι αλλο... να μην το δοκιμασω το ολο συστημα χωρις μποιλερ??? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- πολυ καλη η σκεψη αλλα οπως προειπα το τουμποραμα ειναι κακος αγωγος θα εχεις μεγαλες απωλειες αρα η οποια οικονομια χαθηκε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 02-01-13 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει περιπτωση να περασουμε χαλκοσωλινα μεσα σε τουμποραμα
και αναμεσα τους νερο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-11-12 12:27 |
θερμανση ενυδρειου! | Sakisdraminos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 01-05-12 22:04 |
κατασκευη ενυδρειου | mixalis p | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 23-01-11 22:02 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-06 23:35 |