|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οδύσσειας συνέχεια...
-4η μέρα: έκανα μια αλλαγή 50 λίτρων νερού, αφαίρεσα αρκετές πέτρες απο τον ψηλότερο όγκο και έβαλα τα φώτα να ανάβουν κανονικά με χρονοδιακόπτη 1μμ-9μμ. Τα ενήλικα ψάρια εξακολουθούν να κρύβονται και τρώνε μόνο ότι περνάει απο μπροστά τους (ρίχνω ελάχιστη τροφή φλέικς σπιρουλίνας). Όταν σβύσουν τα φώτα κυκλοφορούν πιο άνετα. -8η μέρα: μπήκαν άλλα 6 νεαρά ψάρια (μ' έφτιαξε ο Πάνος ![]() Τα ίδια. -10η μέρα: αλλαγή 50 λίτρων νερού, αφαίρεσα σχεδόν τις μισές πέτρες και άφησα λίγες με περάσματα κυρίως και κρυψώνες για τα μικρά. Έβαλα και 3 ρίζες crinum thaianum (πάει το βιοτοπικό ![]() χμμμ -12η μέρα: αλλαγή 40 λίτρων νερού και 3η αφαίρεση πετρών. Προσθήκη σκορδόζουμου (με ανησυχεί που δεν έχω δει όλα τα μεγάλα να τρώνε). -Σήμερα 14η μέρα: τα ψάρια κυκλοφορούν σχετικά ήρεμα όταν τα φώτα είναι αναμμένα και έχουν φάει όλα ![]() Οι παρατηρήσεις μου μέχρι τώρα είναι πως -τα Tropheus δεν είναι ψάρια που προτείνονται για άπειρους και ανυπόμονους σαν κι εμένα ![]() ![]() -πρέπει να μπαίνουν σε ομάδα τουλάχιστον 15+ ατόμων για να νοιώθουν ασφάλεια, να μην υπάρχει νευρικότητα και αργότερα επιθετικότητα. -οι πολλές πέτρες και κρυψώνες, που συχνά διαβάζω ότι χρειάζονται, ίσως αφορούν ενυδρεία 500+ λίτρων αλλά όχι σαν το δικό μου που είναι το μικρότερο που θα μπορούσε να τα φιλοξενήσει. Μερικές φωτο για τα σχόλια σας. (θα μπουν κι άλλα φυτά αλλά όχι άλλες πέτρες ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
ο πλέκο μου έχει νεύρα!!! | karxarini | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 28-10-10 00:50 |
Απογοήτευση και νεύρα.. | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 03-06-08 18:26 |
gourami και φυτά... τα νεύρα μου!! | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-05-07 21:48 |