|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να βάλεις καμιά μάσκα μήπως και βγούν, μπορεί όπως είπες να μην τους αρέσει η φάτσα σου.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχτές που το είδα το ενυδρείο... θα συμφωνήσω με το Νίκο ότι ο μεγάλος όγκος με πέτρες αριστερά, θα δείξει πιο καλά αν απλωθεί και προς την μέση που είναι κενός ο χώρος. Όσο για τα ψάρια, με το που έφευγε ο Κλεόβουλος όλα έβγαιναν έξω
![]() ![]() ![]() Μου έκανε εντύπωση που κρυβόντουσαν τόσα καλά… υπολόγιζα ότι είναι μόνο 2 με 3 τα ενήλικά και όχι τόσα πολλά. Κλεόβουλε θα μπορούσε να είναι και χειρότερα… να κρυβόντουσαν και τα μικρά!!! ![]() ![]() ![]() Ή κάνεις υπομονή ή γυρνάς στα mbuna ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη μη με πειράζεις κι εσύ βρε άκαρδε!
(λες να τους δώσω καμιά κουταλιά απο το μέλι σου? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε... δώσε
![]() Πάντως όσα ψάρια είδα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα ρύθμιζα την φωτοπερίοδο εκεί που την θέλω εξ΄αρχής ... και δεν θα την ανέβαζα σταδιακά ...
μην ξεχνάμε πως στα ψάρια αρέσει η ίδια φωτοπερίοδος ...
|
||||
|
||||
![]()
α ει γεια σας....πειτε τα που μου εκανα το empire state building με πετρα μεσα στο ενυδρειο του...φτου φτου μη γλιστρησει καμια...
![]() μετα την "αυτοψια" εχω να πω...οτι στη θεση σου θα εβγαζα πετρες...με τον τροπο που ειπε ο lingistis και θα προσθετα και αλλα ψαρια. φως καθημερινα και σταθερα..ουτε συσκοτισεις ουτε τιποτα... κατα τη δικη μου εμπειρια με καμια 80 τροφεους το φυλο δε παιζει κανενα ρολο. 1-2-3 αναλογα τα λιτρα αρσενικα θα κυριαρχουν και τα θηλυκα και τα υποδιεστερα αρσενικα θα σχηματιζουν τον πυρηνα του σμηνους. εξαλλου οσο κοπο και να κανεις για να βρεις αναλογιες αρσενικων θηλυκων..θα παει στραφι αφου ετσι που γεννανε σε λιγους μηνες η αναλογια θα ειναι διαφορετικη. σε λιγες μερες θα σου στειλω κι αλλα μεγαλα ψαρια να "σιαξεις"!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα φώτα άναψαν.
Ο ένας απο τους δίδυμους πύργους θα χάσει 1-2 ορόφους. Θα περιμένω και τον Πάνο να με "σιάξει" ![]() Πήρα τα ηρεμιστικά μου και περιμένω..... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
ο πλέκο μου έχει νεύρα!!! | karxarini | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 28-10-10 00:50 |
Απογοήτευση και νεύρα.. | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 03-06-08 18:26 |
gourami και φυτά... τα νεύρα μου!! | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-05-07 21:48 |