|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Με τις πέτρες δεν ξέρω τι να κάνω. Δύο σχολές λένε διαφορετικά πράγματα : βάλε όσες περισσότερες μπορείς για να έχεις πολλές κρυψώνες - βάλε ελάχιστες έως καθόλου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είδες εξάλλου πώς 30 ψάρια κρυβόταν στις λίγες???! πέτρες που έχω. Εγώ πιστεύω και σου το είπα δια ζώσης, οτι ο μεγάλος σωρός με τις πέτρες που έχεις είναι υπερβολικός και οτι τα ψαράκια σου μιά χαρά θα νιώθουν ασφαλή και με χαμηλότερη ντάνα από πέτρες. (Δεν μιλάμε βέβαια για φρικαλαιότητες με άδεια ενυδρεία και σωλήνες pvc, όπως υπάρχουν παρουσιασμένα σε διάφορα fora του εξωτερικού, ειδικά στον νέο κόσμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα δοκίμαζα να ανοίξω τα φώτα με σταθερή φωτοπερίοδο.
Σβηστά τα φώτα του ενυδρείο και φως εξωτερικά, δημιουργεί αντανακλάσεις μέσα στο νερό που τρομάζουν τα ψάρια. try it για μερικές μέρες να δεις αντιδράσεις ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλά οι αμερικανιές που είδα αυτές τις μέρες που περιδιαβαίνω το διαδίκτυο δεν περιγράφονται ![]() Σ' ευχαριστώ. Θα το κάνω (λες να ξεκινήσω με 3-4 ώρες?) |
|
|||
|
|||
![]()
Απο τη μερεια μου εχω να πω, σταθερη φωτοπεριοδο για αρχη μεχρι να ηρεμισουν. Αργοτερα σε καμια βδομαδα δεν θα υπαρχει θεμα.
Οσο το δυνατον λιγοτερες φορες χερι - αλλαγες στον βυθο. Δεν εχουν απαιτησεις απο πολλες φωλιες οπως η λιμνη Malawi, αλλα αρκετο χωρο για δραστηριοτητες. (βλεπε panos) Κανε λιγο υπομονη στην αρχη και ολα θα πανε καλα.. Προσπαθησε να κανεις γκρουπακι με λιγα αρσενικα για μενα το μεγιστο 3 σε αυτα τα λιτρα σε 1,5 μηκος και 2 σε 1,2 μηκος. Ο διαχωρισμος βεβαια θα ψιλοαργησει... Καλο κουραγιο και καλη υπομονη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Να 'σαι καλά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα τα δικα μου Moliro στις αρχές κρυβοντουσαν αρκετά σε σημείο που με ειχε προβληματίσει αλλα με τον καιρό εστρωσαν !
Για μένα ξεκινά με σταθερή φωτοπεριοδο και βλέπεις! Προσωπικά πιστεύω ότι θα ξεθαρεψουν! Δως τους λίγο χρόνο μόνο και θα πανε όλα καλά! Καλή επιτυχία και υπομονή !
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να βάλεις καμιά μάσκα μήπως και βγούν, μπορεί όπως είπες να μην τους αρέσει η φάτσα σου.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχτές που το είδα το ενυδρείο... θα συμφωνήσω με το Νίκο ότι ο μεγάλος όγκος με πέτρες αριστερά, θα δείξει πιο καλά αν απλωθεί και προς την μέση που είναι κενός ο χώρος. Όσο για τα ψάρια, με το που έφευγε ο Κλεόβουλος όλα έβγαιναν έξω
![]() ![]() ![]() Μου έκανε εντύπωση που κρυβόντουσαν τόσα καλά… υπολόγιζα ότι είναι μόνο 2 με 3 τα ενήλικά και όχι τόσα πολλά. Κλεόβουλε θα μπορούσε να είναι και χειρότερα… να κρυβόντουσαν και τα μικρά!!! ![]() ![]() ![]() Ή κάνεις υπομονή ή γυρνάς στα mbuna ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
ο πλέκο μου έχει νεύρα!!! | karxarini | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 28-10-10 00:50 |
Απογοήτευση και νεύρα.. | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 03-06-08 18:26 |
gourami και φυτά... τα νεύρα μου!! | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-05-07 21:48 |