#16
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι το κριτίριο είναι η συνολική ανατάραξη της επιφάνειας - όσο περισσότερη τόσο ευκολότερη η ανταλλαγή των αερίων.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σόδα??? | Lupo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-01-08 19:40 |
PH KH plus vs Μαγειρική σόδα | nikman | Malawi | 8 | 01-10-06 16:37 |